|

رونالدو و مسی به گرد پای یامال نمی‌رسند

ریو فردیناند، ستاره سابق منچستریونایتد، معتقد است که عملکرد لامین یامال از عملکرد لیونل مسی و کریستیانو رونالدو در ۱۷ سالگی بسیار بهتر است.

رونالدو و مسی به گرد پای یامال نمی‌رسند

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق ؛ درخشش یامال در ترکیب بارسلونا تحت هدایت هانسی فلیک و نقش مهمی که این بازیکن جوان در قهرمانی‌های این فصل بارسلونا در رقابت‌های لالیگا و همچنین جام حذفی فوتبال اسپانیا ایفا کرد باعث شده است که بسیاری از چهره‌های سرشناس دنیای فوتبال او را تحسین کنند.

فردیناند هم یکی از همین افراد است و در گفتگو با TNT Sports در این باره اظهار داشت: «در حال حاضر، یامال بهترین بازیکن دنیا است. من عاشق این پسر هستم. او واقعاً شگفت‌انگیز است. انگار فوتبال را به شکلی متفاوت بازی می‌کند. انگار با پختگی یک بازیکن ۲۸ ساله بازی می‌کند. او ۱۷ سال دارد. واقعاً دیوانه‌کننده است.

در لحظات حساس تصمیم‌هایی می‌گیرد که انگار کاملاً طبیعی است، بدون هیچ فشاری. و واقعاً فشاری حس نمی‌کند. او را مقابل اینتر در نیمه‌ نهایی لیگ قهرمانان دیدم، جای من در استادیوم عالی بود، کمی بالاتر و دقیقاً پشت منطقه‌ای که او بازی می‌کرد. آن ۴۵ دقیقه را کامل تماشا کردم. یکی از بهترین ۴۵ دقیقه‌هایی بود که در سال‌های اخیر دیده‌ام.»

این ستاره سابق منچستریونایتد همچنین در واکنش به مقایسه او با مسی و رونالدو به‌ صراحت فاصله‌ این بازیکن با چنین مقایسه‌هایی را گوشزد کرد: «ما فقط درباره مسی و رونالدو صحبت می‌کنیم، اما آنها در این سن چنین کاری نمی‌کردند. من چنین چیزی ندیده‌ام. او شبیه هیچ‌کدام از آنها نیست.

او لامین یامال است و فکر نمی‌کنم شبیه کریستیانو باشد. کریستیانو در اوایل فوتبالش نمایش می‌داد، تماشاگر را سرگرم می‌کرد، سرعت داشت، ریتم و تکنیک. اما بازی یامال به ریتم و سرعت مربوط نمی‌شود، بلکه به ریتم تکرارشونده مربوط است. به تغییر ریتم، تغییر سرعت، تغییر شتاب: کند، سریع، کند، سریع، بعد سریع می‌شود کند، انگار کاملاً متفاوت است.»

او در ادامه با اشاره به درک تاکتیکی لمین یامال گفت: «او همیشه با سر بالا بازی می‌کند و به دنبال پاس دادن است. به نظرم در سنی است که هم میل به گلزنی دارد، هم میل به پاس گل، شاید پنجاه پنجاه. چنین چیزی در بچه‌ها نمی‌بینم. معمولاً ۸۹ درصدشان فقط می‌خواهند گل بزنند. اما یامال اگر نتواند گل بزند، پاس می‌دهد و تصمیم درستی برای موقعیت می‌گیرد. اگر لازم باشد برای گل زدن پاس بدهد، می‌دهد. اگر باید گل بزند، می‌زند. عاشقش هستم. جدی می‌گویم. او مثل یک هنرمند است. فوتبالیست‌های چپ‌ پا همیشه متفاوت به‌ نظر می‌رسند. او واقعاً دیوانه‌کننده است.»

 

منبع: ورزش3