|

نمایش واقعی از یک جنایت هولناک؛ داستان شاهرخ و سیمه روی صحنه

از دهم اردیبهشت نمایشی روی صحنه می رود که یک پرونده جنایی قدیمی را باز کرده است: ماجرای شوکه‌کننده شاهرخ و سمیه که در دهه هفتاد و در نوجوانی دست به قتل خانواده سمیه زده بودند تا بتوانند با هم ازدواج کنند.

نمایش واقعی از یک جنایت هولناک؛ داستان شاهرخ و سیمه روی صحنه

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ نمایش «آبی فیروزه ای» با متنی از لادن شیرمرد و با کارگردانی محمدرضا رضایی‌نسب پرونده قتلی را دستمایه قرار داده که در هفتاد ایرانیان را حیرت‌زده کرد. در زمانه ای که رسانه های مجازی و شبکه های اجتماعی با انبوهی از اطلاعات ضروری و غیرضروری وجود نداشتند، این قتل افکار عمومی را به شدت تحت تأثیر قرار داده بود و داستان آنها و دادگاه هایشان با دقت پیگیری می شد. ۲ دی ماه سال ۱۳۷۵ «شاهرخ وثوق» و «سمیه شهبازی‌نیا» دو نوجوان ۱۶ به دلیل مخالفت خانواده‌هایشان برای ازدواج، تصمیم گرفتند خواهر و برادر سمیه را به قتل برسانند و به این ترتیب محمدرضا ۸ ساله و سپیده ۱۳ ساله خواهر و برادر سمیه توسط او و شاهرخ در وان حمام خانه خیابان گاندی کشته شدند. مادر سمیه هم البته هدف آن دو بوده است اما در نهایت فرار می کند و جانش را نجات می دهد. قبل از این حادثه هم سمیه به روش‌های دیگر سعی کرده بود خانواده اش را از بین ببرد. یک شب شیر گاز را باز کرده بود، یک بار مرگ هم موش در غذای همه خانواده ریخته بود. اما هر اقدام بار سمیه متوجه او شده بود. با وجود این باز هم خانواده مسئله را جدی نگرفتند و آن طور که خودشان در اظهاراتشان گفته اند، گمانشان این بود که سمیه با این کارها فقط قصد تهدید کردن آنها را داشته است. اما اتفاقی که افتاد بسیسار هولناک بود. یک روز که مادر سمیه از خانه بیرون می رود، او همراه شاهرخ سراغ خواهر و برادرش می روند و آنها را در وان خانه خفه می کنند. در دادگاه اما پدر سمیه هر دوی آنها را می بخشد و شاهرخ بعد از ۱۰ سال و سمیه بعد از ۱۲ سال از زندان آزاد می شوند. اما هرگز سراغ هم نمی روند. شاهرخ از کشور خارج می شود و سمیه هم ازدواج می کند.

نمایش آبی فیروزه ای داستان سمیه و شاهرخ بعد از آزادی از زندان است. این نمایش از دهم اردیبهشت در تماشاخانه سیمرغ روی صحنه می رود. سونیا ‌خاموشی، محمدرضا ‌رضایی ‌نسب، علی ‌حسینی، مهرناز ‌محمدی، فاطمه ‌قاسمی و محمدحسین ‌مصلحتی بازیگران این نمایش هستند.

 

 

 

منبع: همشهری