دو بالگرد و هواپیمای سوخترسان با شلیک عشایر کهگیلویه و بویراحمد فرار کردند
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: دو بالگرد با پشتیبانی هواپیمای نظامی سوخترسان درحالی که قصد حضور در منطقه را داشتند، با مقاومت مردم مواجه شده و با شلیک تفنگ برنوی عشایر و روستاییان فرار کردند.
به گزارش گروه رسانهای شرق،
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: دو بالگرد با پشتیبانی هواپیمای نظامی سوخترسان درحالی که قصد حضور در منطقه را داشتند، با مقاومت مردم مواجه شده و با شلیک تفنگ برنوی عشایر و روستاییان فرار کردند.
فتاح محمدی بامداد شنبه ۱۵ فروردین افزود: روز جمعه ۱۴ فروردین تعداد زیادی از مردم و عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد در منطقه به دنبال یافتن خلبان جنگنده ساقط شده تلاش کردند و این تلاشها همچنان ادامه دارد.
وی ادامه داد: مردم شجاع استان کهگیلویه و بویراحمد به صورت خودجوش در ارتفاعات مناطق کوهستانی به دنبال یافتن خلبان جنگنده ساقط شده هستند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: دو بالگرد با پشتیبانی هواپیمای نظامی سوخترسان درحالی که برای یافتن خلبان جنگنده ساقط شده آمریکایی قصد حضور در منطقه را داشتند، با مقاومت مردم این استان مواجه شده و با شلیک تفنگ برنوی عشایر و روستاییان فرار کردند.
محمدی اظهار کرد: آمریکاییها موفق به نجات خلبانشان نشدند و در حال حاضر تعداد زیادی از مردم استان در منطقهای که احتمال تردد و مخفی شدن این خلبان وجود دارد در حال جست و جو هستند تا بتوانند او را پیدا کنند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، وی با تأکید مجدد بر اینکه آمریکاییها موفق نشدند خلبان مورد نظر را در منطقه نجات دهند، بیان کرد: در حال حاضر مردم این استان در ارتفاعات مناطق کوهستانی به دنبال یافتن خلبان هستند و این مسئله ضعف ارتش پوشالی آمریکا را آشکارتر میکند.