|

خاطرات سال ۱۳۸۱ هاشمی‌رفسنجانی| چهارم آذرماه

روایت تازه از ماجرای مک‌فارلین

آقاى [محمدحسن] قدیرى‌ابیانه آمد. در مورد تدوین‌کتابى دربارة ماجراى مک‌فارلین مذاکره ‌کردیم. توضیحاتى درخصوص‌ کیفیت شروع و معاملات و مذاکرات و ختم آن داد. نمونه‌هایى از مقالات خود در رسانه‌ها را آورد که در مقابل شانتاژها نوشته است.

روایت تازه از ماجرای مک‌فارلین

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

آقاى [محمدحسن] قدیرى‌ابیانه آمد. در مورد تدوین‌کتابى دربارة ماجراى مک‌فارلین مذاکره ‌کردیم. توضیحاتى درخصوص‌ کیفیت شروع و معاملات و مذاکرات و ختم آن داد. نمونه‌هایى از مقالات خود در رسانه‌ها را آورد که در مقابل شانتاژها نوشته است.

آقاى [حمید] طهایی، استاندار جدید قم آمد. گفت با مراجع ملاقات ‌کرده و تفاهم وجود دارد. در مورد طرح‌هاى انتقال آب از دز، میدان آستانه، حرم تا حرم، منطقه ویژه سلفچگان و بیمارستان شهیدبهشتى مذاکره شد.

آقاى حسین موسویان، [معاون دبیرخانه شورای‌عالی امنیت ملی] آمد. با تحلیل شرایط فرهنگى، سیاسى و اقتصادى، از روند جارى ابراز نگرانى ‌کرد و گفت، نظرها براى حل مشکلات متوجه شما است.

افطار سران حزب اعتدال و توسعه میهمانم بودند. اقدامات خود در مرکز، گیلان و کرمانشاه و برنامه‌هاى‌کارى آینده را توضیح دادند و در مورد شعارها، برنامه‌ها و راهکار برون‌رفت از مشکلات فعلى سؤالاتى ‌کردند و گفتند، حضور بسیجى‌ها، دوم خردادى‌ها را در قضیه تحرکات اخیر دانشگاه‌ها نگران‌کرده است؛ گرچه به خاطر حکم نارواى دادگسترى همدان [برای اعدام آقای هاشم آقاجری]، نظام ضرر کرده، ولى‌ آنها هم فهمیدند، امیدهایى ‌که به دانشجویان براى ‌گذراندن دو لایحه بسته بودند، راه به جایی نمی‌برد.

عبدالله گل، نامزد نخست‌وزیرى ترکیه‌ گفته است، بنا دارد قانون منع حجاب و بعضى اصول قانون اساسى را با توجه به اکثریتى ‌که در مجلس دارند، اصلاح نمایند و رئیس‌جمهور به او هشدار داد که به این‌گونه مطالب فکر نکنند.

آقاى [صفرمراد] نیازاُف، رئیس‌جمهور ترکمنستان، از یک حمله مسلحانه ‌که به‌ کاروان او در عشق‌آباد صورت ‌گرفت، جان سالم به در برد.

در فرانسه، اعتصاب و راه‌بندان‌کامیون‌ها، حمل‌ونقل عمومی را فلج کرده و تهدید اصناف برای پیوستن به اعتصاب، این کشور را در معرض بحران جدى قرار داده است. سیل و طوفان در فرانسه و شمال ایتالیا، مشکلات و تلفات و خرابى‌هاى زیادى به بارآورده است.

در اجلاس هلند، محدودیت براى موشک‌هاى بالستیک تصویب شد. در افغانستان به پایگاه نظامى‌آمریکایى‌ها حمله شد. در خبرها آمده‌که افسران اسرائیلى، حفاظت [حامد] کرزاى، [رئیس دولت موقت افغانستان] را به عهده‌گرفته‌اند. تبلیغات رسانه‌هاى آمریکا علیه عربستان زیادتر شده است.

آخرین اخبار سیاست را از طریق این لینک پیگیری کنید.