|

لاریجانی به لبنان می‌رود

الجدید اعلام کرد: لاریجانی روز شنبه برای شرکت در مراسم سالگرد شهیدان نصرالله و صفی‌الدین به لبنان سفر می‌کند.

لاریجانی به لبنان می‌رود

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

شبکه خبری المیادین گزارش داد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، فردا شنبه به بیروت سفر خواهد کرد.

در همین ارتباط، برخی از رسانه های لبنانی از سفر علی لاریجانی دبیرعالی شورای امنیت ملی کشورمان به لبنان برای شرکت در مراسم سالگرد شهید سید حسن نصرالله که فردا در این کشور برگزار می‌شود، خبر دادند.

همچنین سفارت ایران خبر سفر لاریجانی به بیروت را تائید کرد.

سفارت جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که علی لاریجانی دبیرعالی شورای امنیت ملی کشورمان فردا برای شرکت در مراسم ویژه اولین سالگرد شهادت سید شهدای امت، سید حسن نصرالله و  سید هاشم صفی الدین و جمعی از یاران صالح‌شان، سفری رسمی به لبنان خواهد داشت.

بر اساس بیانیه سفارت ایران در بیروت، لاریجانی در این سفر با مقامات بلندپایه لبنانی درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای و بین المللی مورد علاقه مشترک دو کشور دیدار و گفت‌‌‌وگو می‌کند.

منبع: ایسنا

آخرین اخبار سیاست را از طریق این لینک پیگیری کنید.

 

نظرسنجی

- با وجود پیشنهاد چین و روسیه برای تعویق شش‌ماهه تحریم‌ها علیه ایران به نظر شما تحریم‌ها اجرایی خواهد شد؟