|

آذر منصوری:

جریان اصلاحات باید نقش مؤثری در مسیر تعامل سازنده کشور با جهان ایفا کند

آذر منصوری، رئیس جبهه اصلاحات ایران، در نشست صمیمی با فعالان سیاسی، فرهنگی و اجتماعی گرگان، بر ضرورت بازگشت ایران به مسیر توسعه پایدار و نقش‌آفرینی جریان اصلاحات در تعامل سازنده با جهان تأکید کرد.

جریان اصلاحات باید نقش مؤثری در مسیر تعامل سازنده کشور با جهان ایفا کند

به گزارش گروه رسانه ای شرق،وی ضمن تسلیت حادثه انفجار در بندر شهید رجایی، آن را نشانه‌ای از لزوم کارآمدی در حکمرانی و مسئولیت‌پذیری حاکمیت دانست و خواستار پیگیری سریع عاملان این حادثه شد.

منصوری جریان اصلاحات را مجموعه‌ای از احزاب، شخصیت‌ها و نهادهای مدنی معرفی کرد که در بزنگاه‌های تاریخی، نقش پیشران توسعه کشور را ایفا کرده‌اند. او گفت: «متأسفانه با وجود تدوین سند چشم‌انداز ۲۰ ساله در سال ۱۳۸۴، بسیاری از اهداف آن محقق نشده و در برخی حوزه‌ها دچار عقب‌گرد شده‌ایم.»

وی با یادآوری موفقیت‌های دولت اصلاحات در عرصه اقتصادی، به تداوم مسیر توسعه در دولت‌های بعدی انتقاد کرد و علت آن را غلبه نگاه ضدتوسعه‌ای در ساختار قدرت دانست. منصوری همچنین از تأثیر جریان اصلاحات در افزایش مشارکت انتخاباتی، به‌ویژه در سال ۱۳۹۶، به‌عنوان شاهدی بر ظرفیت اجتماعی آن یاد کرد.

رئیس جبهه اصلاحات ایران با انتقاد از قانون‌گذاری‌هایی که به کاهش مشارکت و افزایش یکدستی در مجلس انجامیده، گفت: «مجلسی که در امور اجرایی دخالت می‌کند، بحران ناکارآمدی را تشدید کرده است.»

او افزود: «اصلاح‌طلبان نباید فقط منتقد باشند، بلکه باید برنامه ارائه دهند و مسئولیت بپذیرند.» به گفته وی، سند گفتمان جدید اصلاحات در دست تدوین است و به‌زودی با مشارکت نیروهای استانی تکمیل خواهد شد.

منصوری همچنین از همه جریان‌های سیاسی خواست از دولت حمایت کنند و تأکید کرد که کشور بدون تعامل جهانی نمی‌تواند بر مشکلات اقتصادی غلبه کند. او خاطرنشان کرد: «جریان اصلاحات از ابتدا پرچم‌دار دیپلماسی و تعامل با جهان بوده و اکنون نیز باید در این مسیر نقش مؤثری ایفا کند.»

وی در پایان گفت: «جامعه ایران امروز بیش از گذشته مطالبه‌گر است. باید با بازتعریف گفتمان اصلاحات، به مطالباتی چون آزادی، زندگی آبرومندانه و امید به آینده پاسخ دهیم. راه نجات کشور، اصلاح حکمرانی و بازگشت به مسیر توسعه همه‌جانبه است.

 

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.

 
  • «شرق» در گزارشی، تحرکات اخیر منطقه و نشانه‌های ورود به فاز جدیدی از آرایش نظامی را بررسی می‌کند
  • «شرق» سفر مسعود پزشکیان به سازمان ملل را در میانه تهدیدهای ترامپ، نگرانی‌های امنیتی و اختلاف‌نظرهای داخلی درباره ادامه دیپلماسی بررسی می‌کند
  • ‌با طرح سه‌فوریتی خروج از NPT در مجلس؛ ایران پس از خروج چه چیزی به دست می‌آورد؟
  • روایت «شرق» از بین خطوط حضور وزیر کشور پاکستان در تهران
  • نگاهی به زندگی، میراث و روایت یک قرن حوزه در آینه حیات آیت‌الله شبیری‌زنجانی به مناسبت ارتحال ایشان