|

پاداش عجیب و باورنکردنی به فوتسال زنان‌

فقط 45 میلیون تومان!

پاداش تیم ملی فوتسال زنان بعد از صعود به جام جهانی، بعد از ماه‌ها کش‌و‌قوس پرداخت شد. اگر برای تیم‌های فوتبال مردان، هزینه‌های دلاری و میلیاردی در نظر گرفته می‌شود، برای تیم ملی فوتسال زنان این مبلغ به ریال است و مالیات هم کسر می‌شود.

فقط 45 میلیون تومان!

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

شرق: پاداش تیم ملی فوتسال زنان بعد از صعود به جام جهانی، بعد از ماه‌ها کش‌و‌قوس پرداخت شد. اگر برای تیم‌های فوتبال مردان، هزینه‌های دلاری و میلیاردی در نظر گرفته می‌شود، برای تیم ملی فوتسال زنان این مبلغ به ریال است و مالیات هم کسر می‌شود. تیم ملی فوتسال زنان کشورمان که اردیبهشت امسال به جام جهانی صعود کرد، بعد از پنج ماه پاداشی را دریافت کرد که با توجه به صعود تصاعدی ارز و بی‌ارزش‌شدن ریال، امروز و فردای آن متفاوت است. مدیران فدراسیون فوتبال برای هر یک از اعضای تیم ملی فوتسال زنان و کادر فنی مبلغ 50 میلیون تومان در نظر گرفته‌اند‌ که پنج میلیون تومان از آن به‌عنوان مالیات کسر می‌شود؛ یعنی سهم هر بازیکن 45 میلیون تومان خواهد بود. روزی که تیم ملی به جام جهانی صعود کرد، دلار 83‌هزار‌و 40 تومان بود، در‌حالی‌که روز گذشته این عدد به 116‌هزار‌و 380 تومان رسید؛ یعنی از 542 دلار به 387 دلار این پاداش تنزل پیدا کرده است. در‌حالی‌که مسابقات جام جهانی فوتسال زنان از 30 آبان در فیلیپین آغاز می‌شود، تیم ملی فوتسال زنان قرار است با تیم ملی فوتسال زنان روسیه دیدار دوستانه داشته باشد. پیش از این شهرزاد مظفر، سرمربی این تیم، در یک مصاحبه خبری گفته بود که برای وضعیت فوتسال زنان نگران است و این رشته شرایط یک بیمار را دارد.

پاداش 45 میلیون تومانی فدراسیون فوتبال در حالی به زنان با دیرکرد و بدون در نظر گرفتن زحمات آنان پرداخت شد که برای تیم ملی مردان فوتسال در آسیا نفری 170 میلیون نفر گرفته بودند. تیم ملی فوتسال زنان ایران در دوره قبلی جام ملت‌ها، ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ و زمانی‌که نرخ دلار ۶۴۵۵ تومان بود، فاتح آسیا شد که قرار بود به هر بازیکن و عضو کادر فنی، ۲۲ میلیون تومان پاداش داده شود. اینکه خودمان را توجیه کنیم که فوتبال مردان، ویترین ورزش هر کشوری است، یک رویه ناعادلانه و نابرابر در ورزش زنان و مردان است. تیم ملی فوتبال مردان که در جام جهانی گذشته موفق شده بود دو تا به تیر دروازه انگلستان بزند، قبل از اعزام به رقابت‌ها، درخواست حمایت بیشتر از مسئولان کشوری داشت. معلوم شد که منظور وارد‌کردن خودروهای خارجی و دلارهای بی‌زبان بود. نگاهی به قراردادهای بازیکنان فوتبال بیندازید؛ بین اینکه کدام تیم قانون سقف قراردادها را رعایت کرده، هر روز معرکه‌ای به‌پاست. ولی به فوتبال زنان که می‌رسد، همین که برای ایران توانسته‌اند افتخارآفرینی کنند، شایسته تقدیر و تشکر هستند. طبق قوانین کنفدراسیون فوتبال آسیا هر یک از تیم‌های مردان ملزم به تیم‌داری در حوزه زنان هستند، ولی باشگاه‌ها تمایلی به کار ندارند و اگر هم به سمت و سوی فوتبال یا فوتسال زنان بروند، به غیر از اجبار چاره دیگری نداشته‌اند. اینکه چرا مدیران فوتبال‌ تا این اندازه فوتبال و فوتسال زنان را کم و اندک می‌بینند، به دلیل نگاه جنسیت‌زده‌ای است که هنوز نتوانسته‌اند در کنار مردان، زنان را هم بپذیرند. تا زمانی که این نگاه وجود داشته باشد، فوتسال و فوتبال زنان باید با همین اعداد و ارقام سر کنند. به یاد داشته باشیم که هنوز پاداش تیم ملی فوتبال زنان بعد از صعود به جام ملت‌های آسیا پرداخت نشده است.

 

آخرین مطالب منتشر شده در روزنامه شرق را از طریق این لینک پیگیری کنید.