ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق همکاری نظامی امضا کردند
وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد که این کشور به همراه قطر، پاکستان و اندونزی توافقنامهای چندجانبه با هدف تقویت همکاریهای دفاعی، ارتقای توانمندیهای نظامی و توسعه صنایع دفاعی امضا کرده است.
به گزارش گروه رسانهای شرق،
وزارت دفاع ترکیه روز چهارشنبه اعلام کرد که این کشور به همراه قطر، پاکستان و اندونزی در دوحه یادداشت تفاهم چندجانبهای با عنوان «بدر» امضا کردند که هدف از آن گسترش همکاریهای دفاعی و تقویت توانمندیهای نظامی چهار کشور است.
بر اساس بیانیه این وزارتخانه، توافقنامه یادشده از همکاری در زمینه آموزشها و رزمایشهای نظامی، پژوهش و توسعه و تلاشهای مشترک برای ارتقای صنایع دفاعی کشورهای امضاکننده حمایت میکند.
وزارت دفاع ترکیه افزود که یادداشت تفاهم «بدر» با هدف تشویق همکاری در تولید تجهیزات نظامی و تقویت ظرفیتهای دفاعی چهار کشور به امضا رسیده است.
برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیلها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.