|

وزیر خارجه پاکستان: به میانجی‌گری میان ایران و آمریکا ادامه می‌دهیم/ دیپلماسی بهترین راه کاهش تنش‌های منطقه‌ای است

معاون نخست وزیر و وزیر خارجه پاکستان، بر ادامه تلاش‌های میانجی‌گرانه میان تهران و واشنگتن، تاکید کرد.

وزیر خارجه پاکستان: به میانجی‌گری میان ایران و آمریکا ادامه می‌دهیم/ دیپلماسی بهترین راه کاهش تنش‌های منطقه‌ای است

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

«محمد اسحاق دار»، معاون نخست‌وزیر و وزیر خارجه پاکستان، گفت که کشورش به تلاش‌های میانجی‌گرانه خود میان ایران و ایالات متحده ادامه می‌دهد.

اسحاق دار تاکید کرد که گفت‌وگو و دیپلماسی همچنان بهترین راه برای مهار تنش‌های منطقه‌ای و دستیابی به راه‌حل‌های صلح‌آمیز و پایدار هستند.

دیلپمات پاکستانی در نشست شورای روسای دولت‌های سازمان همکاری شانگهای  در «دوشنبه»، پایتخت تاجیکستان، خاطرنشان کرد  که پاکستان به تلاش‌های خود برای تسهیل ارتباط میان طرف‌های ذی‌نفع و کاهش تنش‌ها در منطقه خلیج فارس و غرب آسیا ادامه می‌دهد.

وی همچنین بار دیگر بر حمایت پاکستان از اقداماتی که با هدف حل‌وفصل مناقشات از طریق روش‌های صلح‌آمیز انجام می‌شوند، تاکید کرد.

 

منبع: ایلنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.