|

پلیس لندن چهار تبعه ایرانی را پس از دو هفته بازداشت آزاد کرد

پلیس مبارزه با تروریسم انگلیس اعلام کرد که چهار تبعه ایرانی را که دو هفته پیش در چارچوب یک پرونده جنجالی امنیتی بازداشت و ادعا کرده بود که آنها تهدیدی برای امنیت ملی کشور محسوب می‌شوند، آزاد کرده است.

پلیس لندن چهار تبعه ایرانی را پس از دو هفته بازداشت آزاد کرد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق ؛ دومینیک مورفی رئیس فرماندهی مبارزه با تروریسم پلیس متروپولیتن عصر شنبه ۲۷ اردیبهشت (به وقت محلی) در بیانیه‌ای گفت: «ما این بازداشت‌ها را به‌ دلیل نگرانی درباره یک طرح احتمالی برای هدف قرار دادن یک مکان خاص انجام دادیم. از زمان بازداشت این افراد، کارآگاهان مشغول بررسی همه شواهد جمع‌آوری‌شده و بازجویی از آنها بوده‌اند. اکنون این چهار نفر از بازداشت آزاد شده‌اند، اما تحقیقات ما همچنان فعال است و ادامه دارد.»

پلیس لندن ۱۳ اردیبهشت از بازداشت چند تبعه ایرانی به ظن «تدارک اقدامات تروریستی» خبر داده بود. چهار نفر از این افراد به استناد قانون مبارزه با تروریسم (TACT) و نفر پنجم بر اساس قانون پلیس و شواهد کیفری (PACE) بازداشت شده بودند.

پلیس هفته پیش اعلام کرد که مجوز تمدید بازداشت این افراد را اخذ کرده اما روز شنبه آزادی آنها را تائید کرد. نفر پنجم نیز پیشتر با قید وثیقه آزاد شده بود.

در همین حال، سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، آزادی اتباع ایرانی را نشانه بی‌اساس بودن این پرونده ارزیابی کرد و نوشت: «بر اساس اعلام رسمی پلیس متروپولیتن در تاریخ ۱۷ مه (۲۷ اردیبهشت)، تمامی اتباع ایرانی که در ۳ مه (۱۳ اردیبهشت) به اتهاماتی در زمینه تروریسم بازداشت شده بودند آزاد شده‌اند. سر و صدای بسیار برای هیچ!»

 

منبع: ایرنا