|

اعلام محدودیت‌های ترافیکی تهران در روز ۱۳ آبان / چهارشنبه به این خیابان‌ها نروید

سردار سید ابوالفضل موسوی پور روز دوشنبه گفت: طرح تمهیدات انتظامی، ترافیکی روز «دانش آموز» و روز «ملی مبارزه با استکبار جهانی» در خیابان آیت‌الله طالقانی حدفاصل میدان فلسطین تا خیابان شهید مفتح با اتخاذ تدابیر ویژه ترافیکی به منظور انتظام بخشی به عبور و مرور و برگزاری هرچه باشکوه تر مراسم راهپیمایی با حضور اقشار مختلف مردم، انجمن های اسلامی، دانشجویان دانشگاه ها و دانش آموزان اجرا می شود.

اعلام محدودیت‌های ترافیکی تهران در روز ۱۳ آبان / چهارشنبه به این خیابان‌ها نروید

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از اجرای طرح تمهیدات انتظامی، ترافیکی در روز ۱۳ آبان خبر داد و گفت: این مراسم از ساعت ۹ تا ۱۱ با اتخاذ تدابیر ویژه ترافیکی به منظور انتظام بخشی به عبور و مرور و برگزاری هرچه باشکوه تر مراسم راهپیمایی آغاز می‌شود.

سردار سید ابوالفضل موسوی پور روز دوشنبه گفت: طرح تمهیدات انتظامی، ترافیکی روز «دانش آموز» و روز «ملی مبارزه با استکبار جهانی» در خیابان آیت‌الله طالقانی حدفاصل میدان فلسطین تا خیابان شهید مفتح با اتخاذ تدابیر ویژه ترافیکی به منظور انتظام بخشی به عبور و مرور و برگزاری هرچه باشکوه تر مراسم راهپیمایی با حضور اقشار مختلف مردم، انجمن های اسلامی، دانشجویان دانشگاه ها و دانش آموزان اجرا می شود.

 وی با تاکید بر اجرای دو مرحله ای این محدودیت ها افزود: مرحله اول از ساعت ۲۰ روز سه شنبه ۱۲ آبان ماه، خیابان طالقانی حدفاصل خیابان سپهبد قرنی تا خیابان مفتح، مرحله دوم در روز اجرای مراسم از ساعت ۶ روز چهارشنبه مورخ ۱۳ آبان خیابان طالقانی حدفاصل خیابان حافظ تا خیابان مفتح و کلیه خیابان های عمود بر خیابان طالقانی در ضلع شمال و جنوب تا یک تقاطع مانده به خیابان طالقانی می شود.

سردار موسوی پور در ادامه گفت: پیش بینی مسیرهای جایگزین در مسیر «شرقی- غربی»، خیابان انقلاب اسلامی در «هر دو مسیر»، خیابان کریمخان در «هر دو مسیر» و

خیابان سمیه در مسیر «شرق به غرب» و در مسیر «شمالی–جنوبی»، خیابان ولیعصر (عج) «جنوب به شمال» و خیابان حافظ «شمال به جنوب» در نظر گرفته شده است.

سردار موسوی پور خاطرنشان کرد: به منظور سهولت حضور شهروندان، که قصد شرکت در این مراسم را دارند پیش بینی چینش محل توقف اتوبوس ها درخیابان‌های مفتح از خیابان انقلاب اسلامی تا میدان هفت تیر، کریمخان از میدان ولیعصر (عج) تا میدان هفت تیر، ایرانشهر از خیابان کریمخان تا خیابان طالقانی، ولیعصر (عج) از تقاطع طالقانی تا تقاطع زرتشت، بلوار کشاورز در مسیر «غرب به شرق»، طالقانی از تقاطع خیابان ولیعصر (عج) تا تقاطع خیابان حافظ، نجات اللهی از خیابان کریمخان تا خیابان طالقانی، حافظ از خیابان کریمخان تا خیابان طالقانی، خیابان شهید قرنی از میدان فردوسی تا تقاطع خیابان کریمخان «داخل خط ویژه» و خیابان موسوی از تقاطع انقلاب تا تقاطع طالقانی شده است.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ همچنین تاکید کرد که از ورود و تردد موتورسواران در طول مسیر مراسم راهپیمایی جلوگیری می‌شود.

سردار موسوی پور در ادامه به موتور سیکلت سواران و دیگر سرنشینان این وسیله نقلیه توصیه کرد: با سرعت مطمئنه و رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی همچنین استفاده از کلاه ایمنی «کلاه زندگی» تردد و از انجام هر گونه حرکات مخاطره آمیز در معابر منتهی به طول مسیر راهپیمایی جدا خودداری کنند که این موضوع مهم با برخورد جدی پلیس مواجه خواهد شد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در پایان به شهروندان تهرانی و حاضران در این راهپیمایی توصیه کرد: برای حضور در مراسم تا جایی که امکان دارد از وسایل حمل و نقل عمومی بویژه «اتوبوس، تاکسی و مترو» استفاده کنند.

منبع: ایرنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.