|

پیش بینی هوای گلستان فردا یکشنبه 13 اردیبهشت/ دما افزایشی می شود

بر اساس بررسی نقشه‌های هواشناسی، امروز در اغلب مناطق استان جوی پایدار حاکم بود که این شرایط با افزایش تدریجی دما همراه است.

پیش بینی هوای گلستان فردا یکشنبه 13 اردیبهشت/ دما افزایشی می شود

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

 

کارشناس هواشناسی گلستان از افزایش دما در استان خبر داد و گفت: بیشینه دمای هوا تا اواسط هفته به حدود ۳۵ تا ۳۸ درجه می‌رسد و در برخی نقاط حتی احتمال ثبت دمای ۴۰ درجه نیز وجود دارد.

ملیحه معقولی با اشاره به آخرین الگوهای پیش‌یابی جوی اظهار کرد: بر اساس بررسی نقشه‌های هواشناسی، امروز در اغلب مناطق استان جوی پایدار حاکم بود که این شرایط با افزایش تدریجی دما همراه است.

وی افزود: این پایداری جوی تا اواسط هفته ادامه دارد و در این مدت، شاهد روند افزایشی دما در سطح استان خواهیم بود.

معقولی با بیان اینکه در برخی ساعات تغییرات محلی نیز پیش‌بینی می‌شود، خاطرنشان کرد: طی این مدت به‌ویژه در ساعات عصر و شب، برای ارتفاعات استان احتمال وقوع بارش‌های پراکنده دور از انتظار نیست.

کارشناس هواشناسی گلستان ادامه داد: افزایش دما در اواسط هفته محسوس‌تر خواهد شد، به‌طوری‌که پیش‌بینی می‌شود بیشینه دمای هوا در روز سه‌شنبه به حدود ۳۵ تا ۳۸ درجه سانتی‌گراد برسد.

وی تأکید کرد: در برخی نقاط استان نیز احتمال افزایش دما تا مرز ۴۰ درجه وجود دارد که می‌تواند شرایط گرمایی قابل توجهی را در گلستان رقم بزند.

منبع: ایرنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.