طرح زوج و فرد در محدوده مرکزی تبریز اجرا میشود
مرکز اطلاعرسانی پلیس آذربایجان شرقی از آغاز اجرای طرح ترافیکی زوج و فرد در محدوده مرکزی کلانشهر تبریز توسط پلیس راهور خبر داد.
به گزارش گروه رسانهای شرق،
مرکز اطلاعرسانی پلیس آذربایجان شرقی از آغاز اجرای طرح ترافیکی زوج و فرد در محدوده مرکزی کلانشهر تبریز توسط پلیس راهور خبر داد.
بر اساس این اطلاعیه، طرح زوج و فرد مطابق مصوبات قبلی از ساعت ۸ تا ۱۹ در ورودیهای پل قاری، تقاطع باغشمال، تقاطع گجیل و خیابان شریعتی به سمت بازار اعمال خواهد شد.
در این اطلاعیه از شهروندان خواسته شده است در حد امکان از انجام سفرهای غیرضروری به هسته مرکزی شهر خودداری کرده و اولویت را به استفاده از وسایل حملونقل عمومی بدهند.
همچنین تأکید شده است افرادی که ناچار به استفاده از خودرو شخصی هستند، باید برابر طرح زوج و فرد و بر اساس رقم آخر پلاک نسبت به تردد اقدام کنند.
پلیس راهور هدف از اجرای این طرح را مدیریت ترافیک در محدوده مرکزی تبریز و تسهیل عبور و مرور شهروندان عنوان کرده است.
شهر تبریز با یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر جمعیت طی سال های اخیر به یکی از شهر های شلوغ و پرتردد کشور تبدیل شده و در برخی از روزهای سال آلودگی هوا در حد هشدار قرار می گیرد.
طرح ترافیکی زوج و فرد در تبریز به خاطر شلوغی بیش از حد و پرترافیک بودن مسیرهای هسته مرکزی شهر، در راستای کاهش میزان ترافیک و سهولت در رفت و آمد شهروندان به محدوده مرکزی شهر در شعاع حدود ۵۰۰ متر اجرا می شود.