|

شناسایی و دستگیری 8 مرد و دو زن در حمایت از رژیم صهیونیستی در قزوین

در پی حملات بزدلانه رژیم غاصب و کودک‌کش صهیونیستی به مناطقی از کشور عزیزمان ایران اسلامی، افرادی با انتشار مطالب تحریک‌آمیز، اهانت به مقامات عالی کشور، شایعات کذب و حمایت آشکار از اقدامات این رژیم در شبکه‌های اجتماعی، موجب جریحه‌دار شدن افکار عمومی و تشویش فضای روانی جامعه شده بودند که پیگیری موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

شناسایی و دستگیری 8 مرد و دو زن در حمایت از رژیم صهیونیستی در قزوین

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

فرمانده انتظامی استان قزوین از شناسایی و دستگیری هشت مرد و دو زن از کاربران فضای مجازی به اتهام تشویش اذهان عمومی و انتشار محتوای حمایتی از رژیم صهیونیستی در استان قزوین خبر داد.

سردار محمدقاسم طرهانی اظهار کرد: در پی حملات بزدلانه رژیم غاصب و کودک‌کش صهیونیستی به مناطقی از کشور عزیزمان ایران اسلامی، افرادی با انتشار مطالب تحریک‌آمیز، اهانت به مقامات عالی کشور، شایعات کذب و حمایت آشکار از اقدامات این رژیم در شبکه‌های اجتماعی، موجب جریحه‌دار شدن افکار عمومی و تشویش فضای روانی جامعه شده بودند که پیگیری موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

بنا بر اعلام روابط عمومی نیروی انتظامی استان قزوین، وی افزود: مأموران پلیس امنیت عمومی و کارشناسان پلیس فتا در استان با رصد مستمر فضای مجازی، هشت مرد و دو زن را در شهرستان‌های تاکستان، البرز، بوئین‌زهرا و آوج با استفاده از روش‌های فنی و تخصصی شناسایی و پس از انجام هماهنگی‌های قضائی دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی استان گفت: بر اساس ماده هشت «قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی»، هر گونه اقدام تبلیغی، رسانه‌ای یا مجازی در راستای حمایت از این رژیم جعلی و کودک ‌کش، جرم تلقی شده و همسویی با اهداف رژیم صهیونیستی و خیانت به آرامش روانی جامعه در تخریب روحیه مردم و اخلال در نظم اجتماعی است‌ و پلیس با تمام توان با متخلفان برخورد قانونی خواهد کرد.

طرهانی با تأکید بر استمرار رصد فضای مجازی توسط کارشناسان پلیس، بیان کرد: از عموم شهروندان درخواست می‌کنیم ضمن خودداری جدی از دنبال کردن و بازنشر اخبار جعلی و محتوای تشویش‌زا در فضای مجازی، هرگونه مورد مشکوک یا همکاری اطلاعاتی با عوامل دشمن صهیونیستی را از طریق سامانه‌های ۱۱۰ و ۱۱۶ به پلیس گزارش کنند.

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.