|

پرواز تهران – کرمان در بندرعباس به زمین نشست

مدیرکل فرودگاه‌های استان کرمان گفت: پرواز صبح یکشنبه تهران – کرمان به علت دید اندک به سمت فرودگاه بندرعباس تغییر مسیر داد و در آن شهر به زمین نشست.

پرواز تهران – کرمان در بندرعباس به زمین نشست

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

علی جزینی زاده، صبح یکشنبه گفت: پرواز هواپیمایی جمهوری اسلامی با شماره پرواز ۴۷۲ از تهران که مقرر بود ساعت ۷:۱۵ به فرودگاه بین المللی کرمان وارد شود به دلیل دید کم این فرودگاه در ساعت ۷:۱۰ به سمت فرودگاه بین المللی بندرعباس تغییر مسیر داد.

وی افزود: هم اکنون مسافران در حال پذیرش هستند و برابر اعلام شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی مقرر شده پرواز بعد از شرایط مطلوب جوی انجام شود.

منبع: مهر

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.

 
  • روایت اهالی یک روستا در خرم‌آباد از قتل یاسین ۲۱‌ساله به‌دست پدر و تهدیدهایی که پیش از جنایت شنیده بودند
  • گزارش میدانی «شرق» از آوار جنگ بر سر بیمارستان مطهری، انتقال بیماران و مرگ سه نفر در بیمارستان جایگزین