• ایمالز جستجوگر کالا
  • |

    منظور فرمانده سپاه فومن از بازسازی جهنم چه بود؟ +ویدئو

    پروژه «ساعت به وقت بهشت» در فومن اتفاف عجیبی است که در فومن و با هدف بازسازی جهنم رخ داده است و با واکنش روبرو شده است.

    منظور فرمانده سپاه فومن از بازسازی جهنم چه بود؟ +ویدئو

    به گزارش گروه رسانه‌ای شرق؛ محسن جعفری، فرمانده سپاه پاسداران فومن، در ویدئویی که اکثر خبرگزاریها و سایتهای خبری مانند خبرآنلاین، هم میهن و عصر ایران منتشر کرده‌اند خبر از یک پروژه متفاوت در فومن داده است. این فرمانده  سپاه   اعلام کرده است که در چارچوب پروژه‌ای فرهنگی با عنوان «ساعت به وقت بهشت»، فضایی شبیه به جهنم با استفاده از آتش واقعی ساخته  شد. به گفته او، در این پروژه شهروندان از مراحلی همچون «وضعیت قبر»، «رویارویی با نکیر و منکر» و «عبور از پل صراط» عبور خواهند کرد تا با عواقب گناهان کبیره آشنا ‌شوند.

    جعفری توضیح داده است که در این نمایشگاه، غرفه‌هایی تحت عنوان «جهنم» طراحی شده‌اند که در زیر آن‌ها آتش روشن است. این فضا، بر اساس هفت گناه کبیره بنا شده و هدف از اجرای آن، بازنمایی ملموس مفاهیم اخروی برای تأثیرگذاری عاطفی و دینی بر مخاطب عنوان شده است. به ادعای او، این طرح با تأیید برخی مراجع تقلید در قم انجام شده است.

    این سردار سپاه می‌گوید:«این  یک کار بزرگ فرهنگی و رسانه‌ای کشور هست که برای اولین بار در داخل ایران  در شهرستان فومن  انجام می‌دهیم و نمونه این کار در یک بخش کوچک‌ترش  هم در چند شهرستان با عنوان  جلوه‌های عاشقی  انجام شده است» 

    او در ویدئویی که برای معرفی  این  پروژه است این نکته‌ها را اشاره کرده است.

    اما واکنش‌ها به این پروژه  زیاد بوده است. بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی با اشاره به وضعیت دشوار معیشتی مردم، کمبود آب و برق، و فشارهای اقتصادی، ساخت چنین پروژه‌هایی را نمادی از بی‌توجهی مسئولان به اولویت‌های واقعی جامعه دانسته‌اند.

    منتقدان می‌پرسند: «در حالی که مردم ایران روزانه با مشکلات عدیده‌ای چون قطع برق، بی‌آبی، تورم و هزینه‌های کمرشکن دست‌وپنجه نرم می‌کنند، ساختن مکان‌هایی شبیه جهنم برای ایجاد ترس از آخرت، چه جایگاهی در اولویت‌های حکمرانی دارد؟»

    این سوال نیز مطرح شده که اگر بر اساس آیات قرآن، ساخت فضایی مشابه جهنم برای هشدار نسبت به گناه مجاز شمرده می‌شود، چرا اقدام متقابلی برای ساختن تصویری ملموس از بهشت به‌منظور ترغیب به نیکی و فضیلت انجام نمی‌گیرد؟