• ایمالز جستجوگر کالا
  • |

    برخورد قاطع پلیس راهور با خودروهای متخلف

    در پی انتشار تصاویر و فیلم‌های تبلیغاتی در فضای مجازی مبنی بر آزاد بودن نصب محصولات پنوماتیک، تجهیزات پلیسی غیرمجاز، سامانه‌های صوتی غیرمتعارف، تغییر در سیستم اگزوز، ایجاد آلودگی صوتی و شایعاتی درباره عدم برخورد پلیس با این تخلفات، پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا تأکید کرد که این ادعاها کذب محض است.

    برخورد قاطع پلیس راهور با خودروهای متخلف

    به گزارش گروه رسانه‌ای شرق ؛ سرهنگ حسین ولی تویسرکانی رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا، ضمن هشدار به کاربران فضای مجازی، اعلام کرد: هرگونه تخطی از قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، خط قرمز پلیس راهور بوده و هیچ گونه تساهل و تسامحی در این زمینه وجود ندارد. تبلیغات فروش محصولات پنوماتیک و تجهیزات مخل نظم عمومی در فضای مجازی، صرفاً با هدف گمراه کردن رانندگان و عادی‌سازی این تخلفات انجام می‌شود که مورد برخورد قاطع پلیس قرار خواهد گرفت.

    وی افزود: در چارچوب این اقدامات، پلیس راهور شهرستان قائم‌شهر با هماهنگی مراجع قضایی، با رانندگان متخلف برخورد قانونی و جدی انجام داده است. این برخوردها شامل اعمال جریمه‌، توقیف و الزام رانندگان به برداشتن تجهیزات غیرمجاز از خودروها و برگرداندن به وضعیت استاندارد بوده است.

    در این راستا، خودروهای متخلفی که به تغییر وضعیت غیرقانونی و انجام حرکات نمایشی و مخاطره‌آمیز اقدام کرده بودند، توقیف شدند.

    سرهنگ تویسرکانی تأکید کرد: این تنها گوشه‌ای از عواقب بی‌توجهی به قوانین رانندگی است.

    پلیس راهور فراجا از تمامی شهروندان خواست ضمن احترام به قوانین، فریب تبلیغات کاذب فضای مجازی را نخورند.

    منبع: ايسنا