|

اصفهان «پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی» شد

کلانشهر اصفهان از سوی مجمع شهرداران آسیایی به‌عنوان «پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی در سال ۲۰۲۵» برگزیده شد.

اصفهان «پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی» شد

کلانشهر اصفهان از سوی مجمع شهرداران آسیایی به‌عنوان «پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی در سال ۲۰۲۵» برگزیده شد.

شهردار اصفهان روز یکشنبه در آیین اهداء تندیس یادبود انتخاب این کلانشهر به‌عنوان پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی در عمارت تاریخی «باغ زرشک» این دیار افزود: این انتخاب مزیت بزرگی برای مجمع شهرهای آسیایی و فرصتی برای اصفهان است.

علی قاسم‌زاده ادامه داد: باید به این بهانه در فرایندها و مناسبت‌های مختلف، از گردشگران دیگر کشورها برای حضور و بازدید از اصفهان دعوت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: بدلیل فاصله سیاسی و اجتماعی، شاید اصفهان همچنان برای نسل نو دنیا ناشناخته باشد لذا باید از این فرصت استفاده کنیم و اصفهان را بطور مجدد در مدار گردشگری بین‌المللی قرار دهیم.

قاسم‌زاده خاطرنشان کرد: جاذبه‌های اصفهان بقدری زیاد است که هر کس در هر دوره سنی و موقعیت اجتماعی می‌تواند این کلانشهر را به‌عنوان مقصد گردشگری خود برگزیند.

وی با اشاره به ویژگی‌های تاریخی، هنری، اجتماعی، فرهنگی، اقلیمی و زیست محیطی این کلانشهر خاطرنشان کرد: باید ظرفیت‌ها و جذابیت‌های گردشگری اصفهان را به علاقه‌مندان معرفی کنیم به همین مناسبت برنامه‌ای توسط شهرداری تنظیم شده است تا بخش عمده‌ای از مخاطبان هدف ما که شهروندان شهرهای آسیایی محسوب می‌شوند، در جریان رفت و شدها در قالب دیپلماسی عمومی و برگزاری تورهای گردشگری مردمی، امکان بازدید از اصفهان را پیدا کنند.

به گزارش ایرنا، مجمع شهرداران آسیایی، سازمانی بین‌المللی و غیردولتی است که با هدف گسترش و ارتقاء سطح روابط و همکاری میان شهرداران و مدیران شهری در قاره آسیا فعالیت می‌کند.

این مجمع که اکثر شهرهای بزرگ آسیایی در آن عضویت دارند، شش کمیته با موضوعات شهرهای هوشمند و نوآور، مشارکت عمومی، زیست‌پذیری و تاب‌آوری، محیط زیست، اقتصاد شهری و فرهنگ و گردشگری دارد و دبیرخانه آن در تهران واقع است.

آیین اهدا تندیس یادبود انتخاب شهر اصفهان به‌عنوان پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی در سال ۲۰۲۵ با حضور دبیر مجمع شهرداران آسیایی در عمارت تاریخی باغ زرشک اصفهان برگزار شد.

استان اصفهان با بیش از ۲۲ هزار اثر تاریخی(یکهزار و ۹۴۰ اثر ملی و ۱۵ اثر ثبت جهانی) و افزون بر ۶۰۰ خانه تاریخی و جاذبه‌های مختلف طبیعی، فرهنگی، مذهبی و تفریحی یکی از قُطب‌های گردشگری ایران محسوب می‌شود.

منبع: ایرنا