• ایمالز جستجوگر کالا
  • |

    آغاز پرواز مستقیم ایروان-تهران شرکت هواپیمایی ارمنستان از امروز

    شرکت هواپیمایی "فلای وان آرمنیا"، پروازهای مستقیم ایروان - تهران خود را از روز سه‌شنبه (امروز) آغاز کرد.

    آغاز پرواز مستقیم ایروان-تهران شرکت هواپیمایی ارمنستان از امروز

    به گزارش شبکه شرق، پروازهای این شرکت هواپیمایی ، روزهای دوشنبه، سه‌شنبه، چهارشنبه و جمعه هر هفته، بین فرودگاه بین‌المللی زوارتنوتس و فرودگاه بین‌المللی امام خمینی انجام خواهد شد.

    آرام آنانیان، رئیس هیات‌مدیره فلای وان آرمنیا درباره اهداف راه‌اندازی پرواز مستقیم میان دو کشور، گفت: شرکت فلای وان، عرضه‌کننده بلیت‌های ارزان‌قیمت است و پروازهای این شرکت، انتخاب‌های بیشتری را برای مسافران به ارمغان خواهد آورد.

    وی تاثیر افزایش پروازهای دو کشور را در حوزه‌های اقتصادی، گردشگری و فرهنگی دارای اهمیت دانست و اظهار داشت: پرواز مستقیم، ارتباطات و فرصت‌های سرمایه‌گذاری را افزایش می‌دهد و ظرفیت‌های صنعت گردشگری را نیز بیشتر می‌کند.

    رئیس هیات مدیره فلای وان آرمنیا، درباره چشم‌انداز پروازهای این شرکت در ایران، گفت: افزایش تعداد پروازها، افزایش مقصدهای پروازی یا حتی تبدیل تهران و ایروان به کانون‌های (هاب‌های) ارتباطی در منطقه، از گزینه‌هایی است که می‌توان در آینده بررسی کرد.

    شرکت فلای وان آرمنیا، سال 2021 کار خود را آغاز کرد و پروازهای آن، علاوه بر شهرهای مختلف روسیه، پاریس، لیون، میلان، دوسلدورف، بیروت، دوبی و چند شهر دیگر را نیز پوشش می‌دهد.

    هواپیماهای فلای وان آرمنیا از نوع ایرباس A320 و A319 با ظرفیت 180 و 144 مسافر است.

    دفتر مرکزی شرکت مادر فلای وان، در جمهوری مولداوی واقع است.

     

    منبع: ایرنا

    آخرین اخبار اقتصادی را از طریق این لینک پیگیری کنید.

     
    • گزارشی از ریشه‌های اقتصادی حمل‌و‌نقل عمومی ناکارآمد که الهه حسین‌نژاد یکی از قربانیان آن است‌
    • یک کارشناس چالش‌های بازار مسکن را بررسی می‌کند‌