|

تمام جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی+ محاسبات

جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۴ اعلام شد.

تمام جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی+ محاسبات

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق؛ سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد حقوق بازنشستگان با اعمال افزایش سالانه و اجرای متناسب‌سازی، به همراه معوقات، به حساب مستمری‌بگیران واریز می‌شود. 

محااسسببات نشان می دهد که حداقل حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۴ به ۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان رسیده که نسبت به سال ۱۴۰۳، افزایش ۲۰ درصدی داشته است.

برای بازنشستگان سایر سطوح، افزایش ۳۲ درصدی به همراه مبلغ ثابت ۹۳۱ هزار تومان به عنوان مبلغ همسان سازی حقوق اعمال خواهد شد و حداقل‌بگیران علاوه بر افزایش حقوق، مبلغ ۷۱۶ هزار تومان نیز به عنوان کمک به حفظ قدرت خرید دریافت خواهند کرد که در مجموع افزایش حقوق آن‌ها به ۴۵ درصد می‌رسد.

همچنین بن معیشت بازنشستگان با ۵۰ درصد افزایش به ۶۰۰ هزار تومان می‌رسد و حق عائله‌مندی نیز با ۵۰ درصد افزایش به دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومان خواهد رسید. حق اولاد هم با ۱۰۰ درصد افزایش، به ازای هر فرزند یک میلیون و ۷۱۹ هزار تومان خواهد شد.

همچنین طبق برنامه هفتم توسعه، ۳۰ درصد دیگر از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴ تعیین تکلیف می‌شود که در مجموع منجر به افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان خواهد شد. در واقع با احتساب ۴۰ درصد سال گذشته، بازنشستگان مشمول ۷۰ درصد از متناسب‌سازی ۹۰ درصدی برنامه هفتم خواهند شد.

گفتنی است پرداخت حقوق اردیبهشت ماه بازنشستگان تامین اجتماعی با تاخیر آغاز خواهد شد و از ۲۹ اردیبهشت به حساب مستمری‌بگیران واریز می‌شود.

در این نوبت واریزی، افزایش حقوق سال جدید به همراه متناسب‌سازی ۳۰ درصدی و معوقات فروردین ماه نیز لحاظ خواهد شد.

همچنین واریز حقوق بر اساس حروف الفبای نام خانوادگی واریز می‌شود و جدول زمان‌بندی آن متعاقباً اعلام خواهد شد.

مابه‌التفاوت افزایش حقوق فروردین ماه نیز تا ۲۴ اردیبهشت ماه به حساب بازنشستگان واریز خواهد شد.

احکام حقوقی جدید بازنشستگان تامین اجتماعی برای اعمال افزایشات و متناسب‌سازی، قبل از زمان واریز حقوق اردیبهشت صادر و در سامانه مربوطه بارگذاری خواهد شد.

سازمان تامین اجتماعی تاکید کرده است که در حال حاضر بدهی معوقه‌ای به جز افزایش سال جاری و متناسب‌سازی ندارد و تمامی این موارد در پرداختی اردیبهشت لحاظ خواهد شد.