|

جاده بجنورد به آشخانه مسدود شد

مدیر کل راهداری و حمل و نقل و جاده‌ای خراسان شمالی گفت: جاده بجنورد به آشخانه به علت بارش برف، یخبندان و کولاک مسدود شد.

جاده بجنورد به آشخانه مسدود شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

مدیر کل راهداری و حمل و نقل و جاده‌ای خراسان شمالی گفت: جاده بجنورد به آشخانه به علت بارش برف، یخبندان و کولاک مسدود شد.

مهدی میقانی اظهار کرد: در تمام محورهای استان جو تمام‌ابری همراه با بارش برف گزارش شده است و تردد وسایل نقلیه در محور شوقان - بجنورد و بجنورد - اسفراین فقط با زنجیر چرخ امکان پذیر است.

وی افزود: براساس هماهنگی به‌عمل‌آمده با پلیس راه، اداره‌ کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی، به‌دلیل بارش برف و لغزندگی سطح جاده و به‌منظور تسهیل و ایمن‌سازی عبور و مرور در محور بجنورد - آشخانه به علت کولاک و یخبندان شدید تا اطلاع ثانوی مسدود است.

میقانی ادامه داد: تردد انواع وسایل نقلیه کشنده در محور بجنورد - اسفراین تا اطلاع ثانوی ممنوع است. برای اطلاع از آخرین وضعیت تردد در محورهای استان با سامانه گویای ۱۴۱ تماس بگیرید.

 

منبع: ایرنا

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.