|

حکم پرونده پژمان جمشیدی صادر شد

شاکی پژمان جمشیدی از صدور حکم پرونده او خبر داده است.

حکم پرونده پژمان جمشیدی صادر شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

در حالی که پرونده شکایت مطرح‌شده علیه پژمان جمشیدی از ماه‌ها قبل در جریان رسیدگی قضایی قرار داشت، حالا رسانه امتداد به نقل از شاکی این پرونده از صدور و ابلاغ حکم خبر داده است.

طبق ادعای مطرح‌شده در گفت‌وگوی منتشرشده، حکم این پرونده صادر و به شاکی ابلاغ شده و بر اساس آن، پژمان جمشیدی به ۹۹ ضربه شلاق تعزیری محکوم شده است. تاکنون جزئیات رسمی بیشتری از متن حکم یا وضعی آن منتشر نشده است.

این پرونده نخستین‌بار مهرماه سال گذشته رسانه‌ای شد؛ زمانی که خبر بازداشت پژمان جمشیدی در رسانه‌ها منتشر شد اما قرار بازداشت این ستاره سابق فوتبال و سوپراستار فعلی سینمای ایران پس از چند روز لغو و او با قرار وثیقه آزاد شد.

پس از آن روند رسیدگی قضایی ادامه پیدا کرد و طی این مدت، دو جلسه رسیدگی به این پرونده در بهمن ۱۴۰۴ و اردیبهشت ۱۴۰۵ در شعبه اول دادگاه کیفری برگزار شد و اکنون رسانه امتداد از صدور حکم و ابلاغ آن به شاکی خبر داده است.

منبع: ورزش3

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.