|

وظیفه خبرگان رهبری چیست؟

هم‌زمان با آمدن رئیس‌جمهور به استان قم، بیانیه‌ای از سوی برخی اعضای خبرگان رهبری صادر شد‌ که این نوشتار با این ادبیات و در این شرایط و در این روزگار پرالتهاب، برخلاف مصالح ملی و در تقابل با رئیس‌جمهور به نظر می‌رسید. هرچند دبیرخانه محترم خبرگان رهبری آن بیانیه را به عنوان مجلس خبرگان رهبری مردود دانست، ولی محتوای بیانیه را نظر مقبول آقایان تلقی کرد.

هم‌زمان با آمدن رئیس‌جمهور به استان قم، بیانیه‌ای از سوی برخی اعضای خبرگان رهبری صادر شد‌ که این نوشتار با این ادبیات و در این شرایط و در این روزگار پرالتهاب، برخلاف مصالح ملی و در تقابل با رئیس‌جمهور به نظر می‌رسید. هرچند دبیرخانه محترم خبرگان رهبری آن بیانیه را به عنوان مجلس خبرگان رهبری مردود دانست، ولی محتوای بیانیه را نظر مقبول آقایان تلقی کرد. شگفتا! چرا باید جمعی از نمایندگان خبرگان رهبری در زمانی که کشور در حال مذاکره است و چند کشور همسایه واسطه شده تا سایه شوم جنگ را از منطقه دور کنند، چنین بیانیه‌ای را صادر کرده و در تقابل با دولت و هیئت مذاکره‌کننده قرار بگیرند؟ با چنین بیانیه‌های پرعتابی نه‌تنها احقاق حقوق ملت نمی‌شود و مشکلی را حل نمی‌کند، بلکه ممکن است کشور را وارد فاز جدیدی از تجاوزات دشمن قرار دهد. اصولا وظیفه خبرگان رهبری چیست؟ آیا موظف است در کاری که وظیفه دولت و وزارت خارجه و در نهایت رهبری نظام است دخالت کند؟ عجبا! که برخی آقایان در مسائل دینی و ملی از مراجع هم پیشی گرفته تو گویی سرنوشت دین و ملت در دست حضرات است؟ در کنار مواضع صداوسیما که این روزها همواره با این تفاهم‌نامه و دولت و هیئت مذاکره‌کننده ‌سر ستیز و عناد دارد، آقایان خبرگان رهبری چرا باید چنین بیانیه تند و‌ تیزی امضا کنند و بعدا این بیانیه به‌گونه‌ای غیرمنطقی به نظر آید که دبیرخانه آن را خلاف قانون و مردود اعلام کند؟ خسارت‌هایی که در دو جنگ متجاوزانه گذشته و در این یک سال بر کشور وارد شد، از رهبری تا ده‌ها فرمانده و دانشمند و صدها انسان به شهادت رسیدند و صدها کارخانه و زیرساخت و پل و پدافند و نیروی دریایی و... به طور کامل ویران شد، از نگاه آقایان بس نبوده است که باز هم می‌خواهند کشور را وارد جنگ جدید کنند؟ با کدام منطق؟ 

با کدام اقتصاد و با چه میزان تورم؟ تمام ‌کشورهای همسایه و دوست در تلاش‌اند ایران وارد جنگ جدیدی نشود، ولی برخی بر این باورند که سعادت دنیا و آخرت در گرو جنگ و مرگ است.

چرا دولت و کارشناسان امور را که‌ همواره در تلاش‌اند به صلحی عزتمندانه دست یابند، همسویی نمی‌کنید؟ چرا باید صداوسیمایی را همسویی کنید که تاکنون همواره رسانه گروهی خاص بوده و هیچ‌گاه منافع ملی را پاس نداشته است؟

چه زیبا گفت خواجه شیراز:

ما ملک عافیت نه به لشکر ‌گرفته‌ایم/ ما تخت سلطنت نه به بازو نهاده‌ایم/ تا سحر چشم یار چه بازی کند که باز/ بنیاد بر کرشمه جادو نهاده‌ایم.

 

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.