بیرانوند ممکن است بازی با استقلال را از دست بدهد
جواد نکونام که دومین شکست متوالی خود با تراکتور را پذیرا شد، شاید هنگام تقابل این تیم با تراکتور دردسر بزرگ و مضاعفی را هم تجربه کند.
به گزارش گروه رسانهای شرق،
قطعاً بازی شانزدهم مهر تراکتور و استقلال برای جواد نکونام از اهمیت خیلی زیادی برخوردار است چون جدا از اینکه میخواهد برابر تیم سابق خود تواناییهایش را نشان بدهد و خیلی چیزها را ثابت کند، باید تراکتوریها را نیز از نوار ناکامی خارج کرده و به روال خوب ابتدای فصل بازگرداند.
نکونام البته برای تقابل با استقلال دغدغه مهمی دارد که میتواند به دردسر بزرگی تبدیل شود. اگر تراکتوریها نتوانند با ارائه مدارک لازم، علیرضا بیرانوند را تا نیم فصل نگه دارند و این سنگربان ملی پوش از اول مهر امسال سرباز شود، آنگاه تراکتور در هفته هشتم لیگ برتر کلیدیترین مهره خود را برابر استقلالیها به همراه نخواهد داشت.
برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیلها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.