غیبت دو ستاره جوان استقلال
دو بازیکن جدید استقلال از امروز در تمرینات این تیم شرکت نخواهند کرد.
به گزارش گروه رسانهای شرق،
بسته ماندن پنجره نقل و انتقالاتی استقلال در آستانه شروع فصل جدید لیگ برتر موجب شد تا محمد خلیفه و بهرام گودرزی، دو ستاره جدید و خریدهای تابستانی این باشگاه طبق تفاهمنامه جانبه آبیها با آلومینیوم، تا پایان نیمفصل به تیم سابق خود برگردند و به همین علت در تمرین امروز شاگردان سهراب بختیاریزاده نیز حاضر نبودند.
محمد خلیفه و بهرام گودرزی با توجه به توافقی که بین علی تاجرنیا و محمد محمدی، مدیران دو باشگاه استقلال و آلومینیوم صورت گرفته، قرار است تا زمان باز شدن پنجره نقل و انتقالاتی آبیها که احتمالا پایان دور رفت است، برای ایرالکو به میدان بروند و طرفین توجهی به اظهارات دیگران در این بین ندارند.
خلیفه و گودرزی تمرکزشان را روی شروع پرقدرت تمرینات و بهترین آمادهسازی برای شروع فصل جدید گذاشتهاند و دیگر توجهی به اظهار نظر برخی مسؤولان در راستای باز شدن پنجره نقل و انتقالاتی آبیها ندارند و به همین منظور، در تمرین امروز استقلال نیز شرکت نکردهاند.
این دروازهبان و بازیکن آیندهدار برخلاف روزهای گذشته، در تمرین عصر امروز استقلال شرکت نکردند و قرار است به زودی به اردوی آلومینیوم اراک اضافه شوند و تمرکزشان را روی شروع فصل جدید با پیراهن ایرالکو بگذارند.
برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیلها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.