طولانی ترین بین دو نیمه فوتبال
فاصله بین دو نیمه فینال جام جهانی ۲۰۲۶ بیشتر از ۲۷ دقیقه طول کشید.
به گزارش گروه رسانهای شرق،
فیفا اعلام کرده بود که برنامه نمایش بین دو نیمه فینال جام جهانی ۲۰۲۶، ۱۷ دقیقه طول خواهد کشید، ۱۱ دقیقه برای اجراها و ۶ دقیقه برای آمادهسازی. این اعلامیه پس از انتقادهای فراوان از افزایش زمان استراحت بین دو نیمه که طبق قوانین باید ۱۵ دقیقه باشد، منتشر شد. دو دقیقه اضافه با توجه به برپایی صحنه، برای همه قابل قبول به نظر میرسید، اما در نهایت این وقفه بیش از ۲۷ دقیقه طول کشید.
در واقع، از پایان نیمه اول تا آغاز اجراها یک شمارش معکوس ۵ دقیقهای روی اسکوربوردهای ورزشگاه نمایش داده شد. اولین نتهای اجرای موسیقی با حضور مدونا، هفت دقیقه پس از پایان نیمه اول نواخته شد. پس از آن، نمایشی رنگارنگ با طرح قلبها و با آهنگ مشهور فوتبال Seven Nation Army اجرا شد.
پس از ۱۰ دقیقه، گروه BTS روی صحنه آمد و آهنگ موفق Dynamite را اجرا کرد و سپس جای خود را به جاستین بیبر داد. زمانی که تقریباً ۱۵ دقیقه گذشته بود، ملکه آهنگهای جام جهانی وارد صحنه شد. شکیرا آهنگ Dai Dai، سرود رسمی جام جهانی ۲۰۲۶، را اجرا کرد و تماشاگرانی را که کاملاً شیفته این خواننده کلمبیایی بودند، به وجد آورد.
پس از آن، واژه LOVE روی زمینی که تنها ۱۸ دقیقه قبل چمن فوتبال بود، نقش بست؛ در حالی که حالا یک دقیقه هم از زمان توافقشده گذشته بود. البته در تمام این مدت، کل زمین با پارچهای رنگارنگ پوشانده شده بود و تمام اجراها روی همان سطح انجام میشد. در دقیقه ۱۸ و ۴۰ ثانیه، آتشبازی انتهای اجراها به پایان رسید. سپس چهار دقیقه دیگر صرف جمعآوری تجهیزات، آبیاری زمین و ورود بازیکنان ذخیره برای گرم کردن شد،. در این لحظه، زمان وقفه از ۲۵ دقیقه هم عبور کرده بود.
در همین حین، آهنگ ماکارنا در ورزشگاه پخش میشد، انتخابی که فیفا در آن عملکرد خوبی داشت. سپس آهنگ معروف Bomba از کینگ آفریقا در سراسر ورزشگاه متلایف طنینانداز شد. در نهایت، از پایان نیمه اول تا آغاز نیمه دوم، چند دقیقه دیگر هم سپری شد تا داور سوت شروع نیمه دوم را به صدا درآورد. زمان کل استراحت بین دو نیمه به ۲۷ دقیقه و ۱۷ ثانیه رسید، یکی از طولانیترین وقفههای بین دو نیمه در تاریخ فوتبال.
برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیلها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.