|

سرمربی افغانستانی سکاندار باشگاه اروپایی شد

سرمربی افغانستانی تیم جوانان هلند هدایت یک تیم باشگاهی در این کشور را برعهده گرفت.

سرمربی افغانستانی سکاندار باشگاه اروپایی شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

انوش دستگیر، سرمربی جوان سابق تیم ملی افغانستان که در یکی دو سال گذشته در سمت سرمربی تیم جوانان هلند به فعالیت ادامه می‌داد، روز گذشته با باشگاه آلمیره سیتی هلند قراردادی ۲ ساله امضا کرد. 

دستگر ۳۶ ساله که سابقه حضور در کادرفنی باشگاه نایمخن هلند و تیم ملی افغانستان را در کارنامه‌اش دارد ، با انتشار نوشته‌ای کوتاه در صفحه شخصی‌اش ضمن اعلام این خبر خود را فرزند افغانستان دانست. او مردی جوان، کوشا و یکی از چهره‌های شناخته‌شده فوتبال مهاجران افغان در اروپا به شمار می‌رود و پیشروی‌اش در قلب اروپا مایه افتخار همه فارسی‌زبانان خواهد بود. 

دستگیر در پست خود چنین نوشته است:

امروز با افتخار می‌خواهم اعلام کنم که به عنوان سرمربی باشگاه فوتبال آلمیره سیتی که در دسته اول فوتبال هلند حضور دارد، انتخاب شده‌ام.

در سال گذشته با فدراسیون فوتبال هلند(KNVB) همکاری داشتم و هنوز یک سال دیگر از قراردادم باقی مانده بود. همچنان عضوی از تیم آنالیز مسابقات برای جام جهانی آمریکا نیز بودم.

به دلیل عملکرد، تلاش‌ها و آرزوهایم برای رشد به عنوان یک مربی حرفه‌ای در سطح باشگاهی، باشگاه آلمیره سیتی تصمیم گرفت قرارداد مرا از فدراسیون خریداری کند.

این گام برای من تنها یک موفقیت شخصی نیست، بلکه افتخاری است برای نمایندگی از افغانستان عزیزم. امیدوارم بتوانم الهام‌بخش نسل جوان افغان باشم تا به رویاهای‌شان ایمان داشته باشند و برای آن تلاش کنند. سپاس از همه کسانی که در این مسیر به من باور داشتند و حمایتم کردند

منبع: ورزش3

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.