|

واکنش فدراسیون فوتبال عراق به خبر ویزای آمریکا

فدراسیون فوتبال عراق گزارش‌های مربوط به اعطا نشدن ویزا به ۵ بازیکن این تیم را تکذیب کرد.

واکنش فدراسیون فوتبال عراق به خبر ویزای آمریکا

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

فدراسیون فوتبال عراق گزارش‌های مربوط به اعطا نشدن ویزا به ۵ بازیکن این تیم را تکذیب کرد.

امروز یک شبکه عراقی اعلام کرد که آمریکا در تازه‌ترین اقدام سیاست‌زده و غیرورزشی خود در آستانه جام جهانی ۲۰۲۶ ویزای ۵ بازیکن کلیدی تیم ملی عراق از جمله علی الحمادی(ستاره لوتون تاون)، مهند علی و حیدر عبدالکریم را رد کرد.

فدراسیون فوتبال عراق به چنین موضوعی واکنش نشان داد و آن را رد کرد.

فدراسیون فوتبال عراق امروز(چهارشنبه) گزارش‌هایی که درباره ندادن ویزا به برخی از بازیکنان تیم ملی توسط مقامات آمریکایی برای شرکت در جام جهانی ۲۰۲۶ منتشر شده بود را تکذیب کرد و تأکید کرد که تمام اعضای هیأت اعزامی، مجوزهای رسمی ورود به ایالات متحده را دریافت کرده‌اند.

گزارش‌های محلی و بین‌المللی پیش‌تر اعلام کرده بودند که تیم ملی عراق قبل از شرکت در جام جهانی - پس از ۴۰ سال غیبت - با بحران مواجه است، زیرا ادعا شده بود که ویزای ورود برخی از بازیکنان از جمله ابراهیم بایش، مهند علی، زید تحسین، حیدر عبدالکریم و علی الحمادی توسط سفارت آمریکا رد شده است، اما دلیل مشخصی برای این رد ویزا اعلام نشده بود.

اما خبرگزاری ملی عراق به نقل از فدراسیون فوتبال این کشور اعلام کرد: اخبار منتشرشده درباره اعطا نشدن ویزای برخی از بازیکنان تیم ملی توسط سفارت آمریکا فاقد هرگونه اساس است.» این فدراسیون تأکید کرد که «تمام ۵۵ عضو هیأت اعزامی، مجوزهای رسمی ورود به ایالات متحده را دریافت کرده‌اند و هیچ مورد رد ویزایی ثبت نشده است.

این خبرگزاری عراقی همچنین اعلام کرد که تیم ملی عراق در تاریخ ۲۲ مه جاری(۱ خرداد ۱۴۰۵) به اسپانیا سفر خواهد کرد.

هم‌چنین، آرنولد در تاریخ ۱۹ یا ۲۰ مه (۳۰ یا ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵) در مقر فدراسیون فوتبال عراق در بغداد، کنفرانس مطبوعاتی برگزار خواهد کرد تا درباره آمادگی‌های تیم ملی و برنامه‌های آن قبل از شروع جام جهانی سخن بگوید.

تیم ملی فوتبال عراق که خود را آماده جام جهانی می کند یک بازی دوستانه را در برابر تیم ملی آندورا در تاریخ ۲۹ مه (۸ خرداد ۱۴۰۵) در اسپانیا برگزار خواهد کرد. این بازی بخشی از اردوهای تمرینی است که در اروپا برگزار می‌شود. آن‌ها هم‌چنین در تاریخ ۴ ژوئن (۱۴ خرداد ۱۴۰۵) در برابر تیم ملی اسپانیا به میدان خواهند رفت.

این دو بازی آخرین آزمون‌های تیم ملی عراق قبل از شرکت در جام جهانی خواهد بود. کادر فنی تیم از طریق این بازی‌ها به ارزیابی آمادگی بازیکنان، تثبیت ترکیب اصلی و رفع هرگونه مشکل فنی خواهد پرداخت.

تیم ملی عراق با غلبه بر بولیوی در پلی‌آف جهانی، پس از ۴۰ سال غیبت، جواز حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ کسب کرد.این تیم در گروه نهم جام جهانی، به همراه تیم‌های فرانسه، سنگال و نروژ به رقابت خواهد پرداخت.

 

منبع: ایسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.