|

سخنرانی گواردیولا با چفیه در یک کنسرت خیریه به نفع فلسطین

پپ گواردیولا از روز استراحت خود در منچسترسیتی استفاده کرد تا به بارسلونا سفر کند؛ جایی که شامگاه پنجشنبه در یک کنسرت خیریه به نفع فلسطین سخنرانی کرد.

سخنرانی گواردیولا با چفیه در یک کنسرت خیریه به نفع فلسطین

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

سرمربی منچسترسیتی با چفیه در یک کنسرت خیریه در بارسلونا حضور یافت و در حمایت از مردم غزه حرف زد.

 پپ گواردیولا از روز استراحت خود در منچسترسیتی استفاده کرد تا به بارسلونا سفر کند؛ جایی که شامگاه پنجشنبه در یک کنسرت خیریه به نفع فلسطین سخنرانی کرد.

او با بستن چفیه، که نماد سنتی فرهنگ و مقاومت فلسطین است، حمایت خود را از کودکانی که در این منطقه رنج می‌برند ابراز کرد و هم‌زمان، رهبران جهان را به دلیل انفعالشان مورد انتقاد قرار داد.

او سخنانش را در سالن پالائو سانت جوردی و در جریان کنسرت «Act x Palestine» این‌گونه آغاز کرد: «شب بخیر، سلام علیکم، چه چیز فوق‌العاده‌ای». سپس افزود: «وقتی در دو سال اخیر تصاویر کودکان را در شبکه‌های اجتماعی و تلویزیون می‌بینیم که میان آوار فریاد می‌زنند “مادرم کجاست؟” و هنوز نمی‌دانند چه اتفاقی افتاده، به این فکر می‌کنم که در ذهن آن‌ها چه می‌گذرد».

گواردیولا ادامه داد: «همیشه فکر می‌کنم ما آن‌ها را تنها گذاشته‌ایم، رهایشان کرده‌ایم. آن‌ها را تصور می‌کنم که می‌گویند: شما کجا هستید؟ بیایید کمکمان کنید. و حتی حالا هم این کار را نمی‌کنیم. شاید چون کسانی که در قدرت هستند، ترسو هستند؛ چون اساساً جوانان بی‌گناه را می‌فرستند تا انسان‌های بی‌گناه دیگر را بکشند. این کاری است که ترسوها می‌کنند. آن‌ها در خانه‌هایشان هستند، با بخاری وقتی هوا سرد است و با کولر وقتی هوا گرم است».

او تأکید کرد: «ما باید یک قدم جلو بگذاریم. صرفاً حضور داشتن، به‌تنهایی، اهمیت زیادی دارد. کاری که بمب‌ها می‌کنند و می‌خواهند بکنند، ایجاد سکوت است؛ اینکه ما رویمان را برگردانیم. تنها هدفشان همین است که ما قدمی برنداریم. و این همان چیزی است که باید در برابرش مقاومت کنیم. نباید روی برگردانیم. باید درگیر شویم و مشارکت کنیم».

گواردیولا در پایان گفت: «ما در برابر جهان ظاهر می‌شویم تا نشان دهیم که به‌طور طبیعی در کنار ضعیف‌ترها هستیم؛ در این مورد فلسطین. اما نه فقط فلسطین، بلکه همه آرمان‌ها. این یک بیانیه برای فلسطین است و یک بیانیه برای انسانیت».

درآمدهای این کنسرت که حدود ۱۲ هزار نفر در آن حضور داشتند و هنرمندانی مانند روزالیا در آن شرکت کردند، به ابتکارات فرهنگی فلسطینی اختصاص خواهد یافت.

این نخستین بار نیست که گواردیولا حمایت خود را از آرمان فلسطین اعلام می‌کند؛ او پیش‌تر در ماه نوامبر، مردم را به شرکت در دیدار خیریه میان فلسطین و کاتالونیا دعوت کرده و آن را «فریادی از همبستگی و ادای احترام به بیش از ۴۰۰ ورزشکاری که در غزه جان باخته‌اند» توصیف کرده بود.

منبع: ورزش سه

آخرین اخبار ورزش را از طریق این لینک پیگیری کنید.