|

بارسلونا صدر را از رئال پس گرفت؛ دو نیمه متفاوت شاگردان فلیک در نیوکمپ

تیم فوتبال بارسلونا با پیروزی برابر رئال اویدو، بار دیگر به صدر جدول لالیگا برگشت و جایگاهش را از کهکشانی‌ها پس گرفت.

بارسلونا صدر را از رئال پس گرفت؛ دو نیمه متفاوت شاگردان فلیک در نیوکمپ

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

تیم فوتبال بارسلونا در چارچوب هفته بیست و یکم لالیگا میزبان رئال اویدو بود.

رئال مادرید دیشب با پیروزی برابر ویارئال توانست با یک بازی بیشتر، در بالای جدول، جای بارسلونا را بگیرد. بارسا برای بازپس گرفتن صدر در بازی امشب برابر اویدو به دنبال برد بود تا حریف سنتی خود را بار دیگر به رده دوم بفرستد.

تلاش بارسلونا که در نیوکمپ میزبان اویدو بود در نیمه اول بدون نتیجه بود و دو تیم با تساوی بدون گل به رختکن رفت.

در نیمه دوم اما ورق برگشت و موتور گلزنی بارسلونا برای بازگشت به صدر روشن شد.

دنی اولمو که این هفته‌ها به پای ثابت گلزنان بارسلونا تبدیل شده، در دقیقه ۵۲ چراغ اول را روشن کرد و بارسلونا را یک بر صفر جلو انداخت.

در ادامه رافینیا در دقیقه ۵۷ و لامین یامال در دقیقه ۷۳ برای بارسا گلزنی کردند تا شاگردان هانسی فلیک یک نیمه متفاوت را نسبت به نیمه اول ثبت کنند.

در نهایت بارسلونا توانست با نتیجه ۳ بر صفر اویدو را شکست دهد و با ۵۲ امتیاز به صدر جدول برگردد. رئال مادرید هم با ۵۱ امتیاز به رده دوم رفت.

رئال اویدو که در این فصل پس از سال‌ها دوباره به لالیگا صعود کرده، با این شکست با 13 امتیاز در رده بیستم و آخر جدول لالیگا ماند.

منبع: ایرنا

آخرین اخبار ورزش را از طریق این لینک پیگیری کنید.