|

مدافع چادرملو مصدوم شد

ویکتور متئوس، مدافع چادرملو اردکان حدود دو ماه از میادین به دور خواهد بود.

مدافع چادرملو مصدوم شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

ویکتور متئوس، مدافع برزیلی و ثابت چادرملو اردکان، دچار مصدومیت شد. این بازیکن از ناحیه ران پا با کشیدگی عضلانی روبه‌رو شده و طبق ارزیابی‌های اولیه، حدود دو ماه از میادین دور خواهد بود.

متئوس یکی از مهره‌های قابل اتکای خط دفاعی تیم محمد سعید اخباری به شمار می‌رفت، اما تکرار آسیب‌دیدگی‌ها در مقاطع مختلف، برنامه‌های کادر فنی را تحت‌تأثیر قرار داده است.

این چندمین مصدومیت ویکتور متئوس در چادرملو است. فصل گذشته در دیدار برابر فولاد آسیب دید و چهار مسابقه متوالی را از دست داد. امسال هم شرایط مشابهی را پشت سر گذاشته؛ او بازی هفته نخست مقابل فولاد را به‌دلیل مصدومیت قبلی از دست داد، سپس برابر استقلال غایب بود.

در ادامه، دیدارهای مقابل تراکتور و ذوب‌آهن (در لیگ و جام حذفی) را هم به‌خاطر آسیب‌دیدگی از دست داد. حالا با مصدومیت جدید، بازی برگشت مقابل فولاد نیز از دست رفته و احتمال غیبت او برابر شمس‌آذر و ملوان هم وجود دارد.

با وجود این بدشانسی‌ها، متئوس همچنان یکی از خارجی‌های باکیفیت چادرملو محسوب می‌شود؛ مدافعی قدبلند، فیزیکی و موثر در نبردهای هوایی. با این حال، در غیاب او محمد سعید اخباری ناچار است برای دیدارهای پیش‌رو از گزینه‌های دیگر در قلب خط دفاعی استفاده کند؛ به‌ویژه در بازی‌های حساس مقابل فولاد و شمس‌آذر. باید دید روند درمان این مدافع برزیلی چگونه پیش می‌رود و آیا می‌تواند بدون عجله و با آمادگی کامل به ترکیب بازگردد یا نه.

منبع: ورزش3

آخرین اخبار ورزش را از طریق این لینک پیگیری کنید.