|

پیشنهاد 400 میلیون یورویی راموس برای خرید تیم سابقش

​ستاره اسپانیایی پیشین رئال مادرید به صورت اشتراکی، قصد خرید یکی از تیم‌های دوران بازیگری‌اش را دارد.

پیشنهاد 400 میلیون یورویی راموس برای خرید تیم سابقش

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

ستاره اسپانیایی پیشین رئال مادرید به صورت اشتراکی، قصد خرید یکی از تیم‌های دوران بازیگری‌اش را دارد.

سرخیو راموس به فهرست مشتریان باشگاه سویا اضافه شده و قصد دارد به صورت اشتراکی با یک گروه سرمایه‌گذاری، تیم منطقه آندلس که طی دو دوره برای آن توپ می‌زد را بخرد.

طبق گزارش اتلتیک؛ راموس در رأس گروهی از چند سرمایه‌گذار خارجی پیشنهادی 400 میلیون یورویی را به مالکان فعلی باشگاه سویا ارائه خواهد داد که یک شرکت مالی و اعتباری آمریکایی هم جزو این گروه است. راموس نیز اگرچه جزو سرمایه‌گذاران اصلی نیست اما در صورت خرید باشگاه، درصدی از سهام آن را به خود اختصاص خواهد داد.

هدف گروه سرمایه‌گذاری که راموس برجسته‌ترین چهره آن محسوب می‌شود، تملک صد درصدی بر باشگاه سویا است اما عملی شدن این پروژه با توجه به بدهی‌های سنگین باشگاه آندلسی ممکن است مستلزم سپری شدن یک بروکراسی زمانبر باشد که شامل یک ممیزی خارجی جامع از وضعیت مالی باشگاه می‌شود. گویا در این میان مهمترین مسئله نامشخص بودن میزان وامی است که سویا همچون اکثر باشگاه‌های لالیگا در سال 2021 از شرکت سی‌وی‌سی کپیتال پارتنرز (شریک تجاری سازمان لیگ اسپانیا) دریافت کرد و هنوز مشخص نیست که آیا این مبلغ این وام نیز جزو بدهی‌های باشگاه محسوب می‌شود یا خیر.

گروه سرمایه‌گذاری که راموس رهبری آن را بر عهده دارد، تنها یکی از سه مشتری خرید باشگاه سویا است. راموس پس از پایان قراردادش با تیم مونتری مکزیک در ماه گذشته، فعلاً بدون تیم است اما مدافع 39 ساله اسپانیایی هنوز قصد بازنشستگی ندارد. او طی دو دوره به سویا خدمت کرد که دوره نخست از سال 2003 تا 2005 ، قبل از رفتنش به رئال مادرید و دوره دوم در فصل 04-2003 بود.

 

 

منبع: تسنیم

آخرین اخبار ورزش را از طریق این لینک پیگیری کنید.