|

دیدار استقلال و فولاد هرمزگان به تعویق افتاد؟

باشگاه استقلال در نامه‌ای به سازمان لیگ خواستار تعویق دیدار با فولاد هرمزگان در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی فوتبال شد.

دیدار استقلال و فولاد هرمزگان به تعویق افتاد؟

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

تیم فوتبال استقلال در حالی فردا (چهارشنبه) در چارچوب هفته سیزدهم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور به مصاف ملوان بندر انزلی می‌رود که این تیم در هفته‌های اخیر بازی‌های فشرده‌ای در جام حذفی، لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا 2 داشته است.

شاگردان ریکاردو ساپینتو پس از بازی با ملوان روز دوشنبه 24 آذر ماه باید در خرم‌آباد به مصاف خیبر بروند. طبق برنامه سازمان لیگ، استقلال می‌بایست 28 آذر ماه در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی میهمان فولاد هرمزگان باشد.

آبی‌پوشان پس از برگزاری این بازی راهی بحرین می‌شوند تا سوم دی ماه در دیداری حساس در هفته پایانی مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا 2 با المحرق بازی کنند، دیداری که سرنوشت صعود آبی‌ها را مشخص خواهد کرد.

باشگاه استقلال با توجه به در پیش بودن بازی با المحرق بحرین و فشردگی مسابقات، در نامه‌ای به سازمان لیگ خواستار تعویق بازی با فولاد هرمزگان در جام حذفی شده است.

سازمان لیگ به باشگاه استقلال اعلام کرده است در صورتی که شرایط برنامه‌ریزی مهیا باشد، به نماینده ایران کمک خواهد کرد، در غیر این صورت بازی‌ها طبق برنامه اعلام‌شده برگزار خواهد شد.

 

 

منبع: تسنیم

آخرین اخبار ورزش را از طریق این لینک پیگیری کنید.