|

نتایج ایران در روز ششم بازی‌های کشورهای اسلامی/ طلاهای کاروان ایران دورقمی شد

ورزشکاران ایران در ششمین روز بازی‌های کشورهای اسلامی در چهار رشته به رقابت پرداختند که به ۳ مدال طلا و یک برنز رسیدند.

نتایج ایران در روز ششم بازی‌های کشورهای اسلامی/ طلاهای کاروان ایران دورقمی شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

 بازی‌های کشورهای اسلامی ریاض وارد ششمین روز رسمی برگزاری شد.

کاروان ایران در ششمین روز برگزاری این بازی‌ها در چهار رشته والیبال، هندبال، تنیس روی میز و موی‌تای به رقابت با حریفان‌شان پرداختند و ۳ طلا و یک برنز کسب کردند. 

در این روز تیم تنیس روی میز زنان ایران، تیم ملی والیبال مردان ایران و ندا شهسواری در بخش انفرادی تنیس روی میز به مدال طلا رسیدند. 

تیم ملی والیبال زنان ایران نیز به مدال برنز رسید. 

در این روز سه دختر موی تای ایران و مجید هاشم بیگی نیز به فینال راه یافتند. 

تاکنون ایران ۱۰ مدال طلا، ۸ نقره و ۱۸ برنز در بازی های کشورهای اسلامی کسب کرده است. 

نتایج امروز (پنجشنبه) ورزشکاران ایران به شرح زیر است:

والیبال:

تیم ملی والیبال زنان ایران با پیروزی ۳ بر یک برابر تاجیکستان در دیدار رده‌بندی بازی‌های کشورهای اسلامی ۲۰۲۵ به مدال برنز دست پیدا کرد.

تیم ملی والیبال مردان ایران در دیدار فینال با نتیجه ۳ بر یک به برتری رسید و قهرمان شد و به مدال طلا رسید. 

هندبال:

تیم ملی هندبال زنان ایران در اولین دیدار خود از این مسابقات با نتیجه ۲۸ بر ۳۶ برابر ترکیه شکست خوردند. 

موی‌تای 

فرشته حسن‌زاده نماینده وزن ۵۰-۴۵ کیلوگرم زنان تیم ملی ایران با نمایشی درخشان موفق شد حریف لبنانی خود را شکست دهد و به دیدار فینال راه یابد.

زهرا اکبری در مرحله نیمه‌نهایی وزن ۵۵ تا ۶۰ کیلوگرم موی تای زنان برابر سها الفر از عربستان با نتیجه ۳۰ بر ۲۷ پیروز شد و به فینال راه یافت.

فاطمه حسینی در مرحله نیمه‌نهایی وزن ۶۰ تا ۶۵ کیلوگرم موی تای زنان برابر دونیا مدونی از الجزایر با نتیجه ۳۰ بر ۲۷ پیروز شد و به فینال رسید.

مجید هاشم‌بیگی در دسته وزنی ۸۰-۷۵ کیلوگرم موی‌تای در مرحله نیمه‌نهایی مقابل سادات از افغانستان با نتیجه ۲۹ بر ۲۸ پیروز و فینالیست شد.

تنیس‌روی‌میز 

ندا شهسواری در مرحله نیمه‌نهایی جدول انفرادی با پیروزی ۴ بر ۲ مقابل یسرا اشرف عبدالرزق از مصر به فینال صعود کرد.

ندا شهسواری در فینال جدول انفرادی با نتیجه ۴ بر ۲ از سد هند زازا از سوریه گذشت و به مدال طلا دست پیدا کرد.

تیم دوبل زنان با ترکیب ندا شهسواری و شیما صفایی در فینال این بازی‌ها با پیروزی ۳ بر ۱ مقابل ترکیه قهرمان شد و به مدال طلا دست پیدا کرد.

منبع: ايسنا

آخرین اخبار ورزش را از طریق این لینک پیگیری کنید.