|

اختلافات پشت‌ پرده بین آلونسو و بازیکنان رئال مادرید

​به نظر می‌رسد شادی رئالی‌ها از فتح ال‌کلاسیکو تنها ظاهر ماجراست و پشت‌ پرده، اختلافاتی در رختکن این تیم وجود دارد.

اختلافات پشت‌ پرده بین آلونسو و بازیکنان رئال مادرید

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

به نظر می‌رسد شادی رئالی‌ها از فتح ال‌کلاسیکو تنها ظاهر ماجراست و پشت‌ پرده، اختلافاتی در رختکن این تیم وجود دارد.

تیم فوتبال رئال مادرید در حالی یکشنبه شب در حساس‌ترین بازی هفته دهم لالیگای اسپانیا با نتیجه 2 بر یک بر بارسلونا غلبه کرد و فاتح اولین ال‌کلاسیکوی فصل شد که حالا خبر می‌رسد؛ در رختکن این تیم اختلافاتی بین سرمربی 43 ساله کهکشانی‌ها و برخی بازیکنان این تیم وجود دارد.

نشریه انگلیسی «اتلتیک» در این خصوص گزارش داد؛ در هفته‌های اخیر، تنش‌ها بین ژابی آلونسو و برخی از بازیکنان رئال مادرید رو به افزایش بوده و چندین بازیکن این تیم از مدیریت این مربی اسپانیایی و نحوه اعمال تغییرات مهم از زمان ورودش به تیم، ناراضی هستند. چندین بازیکن از روش‌های سختگیرانه ژابی آلونسو، از جمله برنامه‌های فشرده‌تر، تمرینات بدنسازی و آنالیز ویدیویی به تنگ آمده‌اند. برخی از آنها احساس می‌کنند که به آنها بی‌احترامی شده و می‌گویند که آنها همین حالا هم بدون این همه خواسته، عناوین زیادی برده‌اند.

وقتی ژابی آلونسو در ماه ژوئن هدایت رئال را برعهده گرفت؛ در تیم چیزهایی دید که به نظر او برای یک تیم فوتبال مناسب نبودند. منابع نزدیک به کادر فنی آلونسو می‌گویند که عادت‌های بد زیادی در رئال ریشه دوانده بود. یکی از اولین پیام‌های این مربی اسپانیایی به بازیکنانش این بود که با حضور او، همه باید وقتی حریف توپ را در اختیار دارد، بیشتر در زمین بدوند و تلاش کنند و بدون انجام این کار، جایگاه هیچ‌کس در ترکیب اصلی تضمین شده نخواهد بود.

طبق این گزارش؛ فردی نزدیک به یکی از بازیکنان تیم فوتبال رئال مادرید می‌گوید؛ رئال مادرید از تیمی که مربی‌اش به ندرت در جلسات تمرینی شرکت می‌کرد (اشاره به دوران مربیگری کارلو آنچلوتی) به تیمی تبدیل شده که مربی‌اش انگار خودش هم یک بازیکن است. منابع دیگر می‌گویند که برداشت بازیکنان از ژابی آلونسو این است که او فردی سرد و دیرجوش است، در حالی که آنچلوتی بین بازیکنان بسیار محبوب بود.

فردی از نزدیکان یکی از بازیکنان بزرگ رئال مادرید در این خصوص می‌گوید؛ "آلونسو فکر می‌کند پپ گواردیولا است اما در حال حاضر او فقط ژابی آلونسو است".

شاگردان ژابی آلونسو که با شکست بارسا 27 امتیازی شدند و حاشیه امنیاز خود در صدر جدول رده‌بندی لالیگا را به پنج امتیاز افزایش دادند، حالا باید خود را برای بازی شنبه با والنسیا در هفته یازدهم همین رقابت‌ها آماده کنند.

 

منبع: تسنیم

آخرین اخبار ورزش را از طریق این لینک پیگیری کنید.