|

بهترین هافبک جوان دنیا از دسترس خارج شد

ژوائو نوس بازی این هفته پاری سن ژرمن در لیگ فرانسه را به دلیل مصدومیت از دست داد و مشخص نیست به بازی با لورکوزن در لیگ قهرمانان خواهد رسید یا نه.

بهترین هافبک جوان دنیا از دسترس خارج شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

ژوائو نوس، هافبک پرتغالی که به‌دلیل مصدومیت اردوی اخیر تیم ملی کشورش را از دست داد، همچنان برای بازی با پیراهن پاری‌سن‌ژرمن آماده نیست و دیدار این هفته مقابل استراسبورگ را هم از دست می‌دهد.

تنها یک روز تا شروع دوباره لیگ یک فرانسه باقی مانده و لوئیس انریکه می‌داند این هفته نمی‌تواند از چند مهره مهمش استفاده کند. علاوه بر عثمان دمبله و فابین روئیز، ژوائو نوس هم به‌دلیل مصدومیت در ترکیب پاریسی‌ها نخواهد بود.

با این حال، خبرهای امیدوارکننده هم وجود دارد. مارکینیوش و دوئه پس از مدتی غیبت به تمرینات برگشته‌اند و طبق گزارش رسانه‌های فرانسوی احتمال دارد در لیست بازی قرار بگیرند، هرچند انریکه ممکن است برای احتیاط، آن‌ها را فقط در نیمه دوم به میدان بفرستد. بارکولا و کواراتسخلیا هم از مصدومیت رهایی یافته‌اند و آماده بازی هستند.

در مورد وضعیت ژوائو نوس، روزنامه اکیپ اعلام کرد این بازیکن هنوز از مصدومیت عضله ران که در پیروزی پرگل برابر آتالانتا در لیگ قهرمانان اروپا در اواسط سپتامبر دچارش شد، به‌طور کامل بهبود نکرده است. بر اساس آخرین آزمایش‌ها و ارزیابی‌های پزشکی، کادر فنی تصمیم گرفته او را فعلاً در لیست بازی قرار ندهد.

هافبک پیشین بنفیکا در اردوی اکتبر تیم ملی پرتغال هم غایب بود. هرچند نوس توسط روبرتو مارتینز به تیم دعوت شد، اما به‌دلیل مصدومیت با نونو تاوارش جایگزین شد و حالا هم فرصت بازی در نخستین دیدار پاریسی‌ها پس از وقفه ملی را از دست می‌دهد. اینکه آیا نوس می‌تواند در بازی بعدی پی‌اس‌جی مقابل بایر لورکوزن در لیگ قهرمانان اروپا بازی کند هم مشخص نیست.

منبع: ورزش3

آخرین اخبار ورزش را از طریق این لینک پیگیری کنید.