|

نازون در تهران تنهاست!

​داکنز نازون ۶ بازی برای استقلال انجام داده، ۳۳۴ دقیقه در زمین بوده اما گلزنی نکرده و فقط یک پاسِ گل داده است. آماری ضعیف و غیر قابل قبول از مهاجمی که قرار بود مشکل گلزنی آبی‌ها را حل کند اما فعلاً که ناکام بوده و نشانی از یک مهاجم میلیون دلاری ندارد.

نازون در تهران تنهاست!

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

داکنز نازون ۶ بازی برای استقلال انجام داده، ۳۳۴ دقیقه در زمین بوده اما گلزنی نکرده و فقط یک پاسِ گل داده است. آماری ضعیف و غیر قابل قبول از مهاجمی که قرار بود مشکل گلزنی آبی‌ها را حل کند اما فعلاً که ناکام بوده و نشانی از یک مهاجم میلیون دلاری ندارد.

داکنز نازون، یکی از خریدهای تابستانی استقلال بود که بعد از کش و قوس‌های فراوان، رضایتنامه خود را از کایسری‌اسپور در ترکیه گرفت و پیراهن آبی را بر تن کرد. در اینکه چه فعل و انفعالی رخ داد و مبلغ رضایتنامه نازون، چطور و با چه مبلغی صادر شد، بحثی نداریم اما این مهاجم که فصل قبل ۸ گل در سوپرلیگ ترکیه به ثمر رساند و ۳ پاس گل هم داد، هرگز در حد و اندازه‌های خود ظاهر نشده است.

نازون ۳۱ ساله و عضو تیم ملی هائیتی- در منطقه آمریکای شمالی- در لیگ برتر ۳ بار در ترکیب استقلال قرار گرفته و مقابل ذوب‌آهن (۴۵ دقیقه)، شمس‌آذر (۷۹ دقیقه) و پیکان (۶۸ دقیقه) به میدان رفته و تنها برابر حریف اصفهانی موفق به ارسالِ یک پاس گل شده است.

این مهاجم تنومند دو بار هم در لیگ قهرمانان آسیا- سطح دو- در ترکیب استقلال حضور داشته؛ اولی مقابل الوصل و به مدت ۴۵ دقیقه و دومی المحرق که در ارنج اصلی قرار داشت و ۶۴ دقیقه بازی کرد. او یک بار هم در سوپرجام فوتبال ایران در ترکیب استقلال قرار گرفته و ۳۳ دقیقه مقابل تراکتور به میدان رفته است.

روی هم، نازون ۶ بازی برای استقلال انجام داده، ۳۳۴ دقیقه در زمین بوده اما گل نزده و فقط یک پاسِ گل داده. آماری ضعیف و غیر قابل قبول از مهاجمی که به استقلال آمد تا مشکل گلزنی این تیم را حل کند اما فعلاً که ناکام بوده و نشانی از یک مهاجم میلیون دلاری نداشته.

برخلاف استقلال، نازون در تیم ملی هائیتی یک بازیکن کلیدی است. او در ۷۱ بازی ملی، ۴۴ گل به ثمر رسانده و آمار درخشانی به نام خود ثبت کرده است. درست است که رقبای نامداری مقابل هائیتی قرار نگرفته‌اند اما او در این ۷۱ بازی، دروازه ژاپن،کانادا، جامائیکا و قطر را گشوده و نشان داده که می‌تواند مقابل دروازه‌ی هر حریفی خطرناک باشد.

نکته جالب دیگر در مورد نازون، درخشش او در بازی‌های اخیر هائیتی است. او در دو بازی اخیر، ۴ گل زده؛ ۳ گل مقابل کاستاریکا و یکی هم برابر نیکاراگوئه. این گل‌ها بعد از انتقال نازون به استقلال به ثمر رسیده؛ موضوعی که نشان می‌دهد این مهاجم در آمادگی کامل قرار دارد.

اینکه چرا نازون در استقلال اثری از آن مهاجم گلزن را ندارد اما در ترکیب هائیتی می‌درخشد، پرسشی است بی‌پاسخ. شاید یکی از دلایل اصلی این تفاوت، روش بازی استقلال است. ساپینتو، استقلال را با استفاده از یک مهاجم به زمین می‌فرستد اما تیم ملی هائیتی با سیستم ۲-۴-۴ بازی می‌کند. یعنی با استفاده از دو مهاجم و نه یک مهاجمِ تنها.

 ترکیب تیم ملی هائیتی که نشان می‌دهد نازون در خط حمله تنها نیست.

منتقدان بر این عقیده‌اند که نازون به هیچ‌وجه مهاجمِ قابل اطمینانی نیست اما بررسی درخشش اخیر او در پیراهن تیم ملی هائیتی، این نقدها را زیر سوال می‌برد. بنابراین ساپینتو و کادرفنی استقلال می‌توانند در پایانِ فیفادیِ مهرماه، یک مهاجم آماده تحویل بگیرند و با تغییر روشِ بازی، روی درخشش او حساب کنند. اتفاقی که اگر ساپینتو روی استفاده از روش ۱-۳-۲-۴ اصرار نکند، احتمالاً رخ خواهد داد.

172163900

منبع: ایرنا

آخرین اخبار ورزش را از طریق این لینک پیگیری کنید.