|

ستاره بارسلونا سه هفته خانه‌نشین شد

​دنی اولمو ستاره خط میانی تیم فوتبال بارسلونا به دلیل مصدومیت، سه هفته خانه‌نشین شد و تقابل با رئال‌مادرید را از دست داد.

ستاره بارسلونا سه هفته خانه‌نشین شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

دنی اولمو ستاره خط میانی تیم فوتبال بارسلونا به دلیل مصدومیت، سه هفته خانه‌نشین شد و تقابل با رئال‌مادرید را از دست داد.

دنی اولمو در تمرینات تیم ملی اسپانیا مصدوم شد و خیلی زود به کمپ بارسلونا بازگشت تا روند درمانی خود را طی کند.

کادر پزشکی بارسلونا، پس از انجام آزمایشات پزشکی اعلام کرد که این بازیکن ملی‌پوش به دلیل مصدومیت از ناحیه عضله سولئوس پای چپ حدود سه هفته دور از میادین خواهد بود.

با این اوصاف وی ال‌کلاسیکوی روز چهارم آبان برابر رئال‌مادرید در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو را از دست خواهد داد و از دیدار برابر الچه به ترکیب برمی‌گردد.

با وجود غیبت وی، به‌نظر می‌رسد رافینیا و یامال دو ستاره تاثیرگذار خط حمله بارسلونا به همراه فرمین لوپز هافبک جوان این تیم برای حضور در ال‌کلاسیکو آماده شوند.

هم اکنون رئال مادرید با ۲۱ امتیاز صدرنشین لالیگاست و بارسلونا با ۱۹ امتیاز در رتبه دوم قرار دارد.

 

منبع: ایرنا

آخرین اخبار ورزش را از طریق این لینک پیگیری کنید.