|

انتقال قرضی غندی‌پور به تیم مورایس

مهاجم جوان فوتبال ایران به‌صورت قرضی به تیم الوحده امارات پیوست.

انتقال قرضی غندی‌پور به تیم مورایس

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

مهاجم جوان فوتبال ایران به‌صورت قرضی به تیم الوحده امارات پیوست.

باشگاه شباب الاهلی امارات اعلام کرد که رضا غندی‌پور، مهاجم 19 ساله تیم فوتبال این باشگاه با قراردادی قرضی به الوحده ملحق شده است. غندی‌پور که تا پایان فصل 1404-1403 بازیکن پیکان به شمار می‌رفت، فصل گذشته را در ملوان بندر انزلی پشت سر گذاشت و در این تیم، آمار هشت گل و چهار پاس گل را به نام خود ثبت کرد.

غندی‌پور در این فصل تنها 57 دقیقه برای شباب الاهلی به میدان رفت و در این مدت نتوانست گل بزند یا پاس گلی بدهد.

الوحده که محمد قربانی و مبین دهقان را در اختیار دارد، با کسب 11 امتیاز در رتبه پنجم جدول لیگ حرفه‌ای امارات ایستاده است. شباب الاهلی نیز با 10 امتیاز و بهره بردن از سعید عزت‌اللهی و سردار آزمون، جایگاه چهارم جدول رقابت‌ها را به خود اختصاص داده است.

ژوزه مورایس سرمربیگری الوحده را بر عهده دارد و تیمش را در پایان دور دوم لیگ نخبگان آسیا، به جایگاه چهارم جدول رقابت‌ها رسانده است.

 

منبع: تسنیم

آخرین اخبار ورزش را از طریق این لینک پیگیری کنید.