اسکوچیچ به ضعف تراکتور اعتراف کرد
سرمربی تیم فوتبال تراکتور گفت: طبیعی است با جدایی برخی بازیکنان و اضافه شدن نفرات جدید، برای هماهنگی بیشتر به زمان نیاز داشته باشیم.

به گزارش گروه رسانهای شرق،
دراگان اسکوچیچ، سرمربی تیم تراکتور، پیش از بازی با مس رفسنجان به ضعف تیمش در هفته نخست اعتراف کرد و گفت که برای هماهنگی کامل بازیکنان جدید به زمان بیشتری نیاز دارد.
سرمربی تیم فوتبال تراکتور گفت: طبیعی است با جدایی برخی بازیکنان و اضافه شدن نفرات جدید، برای هماهنگی بیشتر به زمان نیاز داشته باشیم.
دراگان اسکوچیچ در نشست خبری پیش از دیدار تیمش مقابل مس رفسنجان اظهار داشت: در بازی قبلی فوتبال خوبی ارائه نکردیم و از شروع فصل رضایت نداشتم، اما برای بازی فردا انگیزه زیادی داریم. حریف تیمی سرسخت است که آن را به خوبی آنالیز کردهایم و امیدوارم مسابقه آنطور که پیشبینی میکنیم پیش برود و بازیکنانم عملکرد بهتری نسبت به دیدار گذشته داشته باشند.
وی در ادامه با اشاره به شرایط تیم حریف گفت: مس رفسنجان تیم بسیار خوبی است که با جذب بازیکنان جدید تقویت شده و برای آنها احترام زیادی قائلیم. البته ما هم تیم باکیفیتی هستیم و بارها این موضوع را نشان دادهایم.
سرمربی تیم فوتبال تراکتور در پایان درباره شرایط تیمش توضیح داد: طبیعی است با جدایی برخی بازیکنان و اضافه شدن نفرات جدید، برای هماهنگی بیشتر به زمان نیاز داشته باشیم. با این حال نیمکت ما نسبت به فصل گذشته پرتر است و این موضوع به ما امکان میدهد در طول مسابقه از تعویضها و راهحلهای مختلف استفاده کنیم.
آخرین اخبار ورزش را از طریق این لینک پیگیری کنید.