|

«شرق» گزارش می‌دهد:

فوتبال را پاکسازی کنید

فوتبال دنیا به لطف مدیریت قوی و آگاهی که دارد چشم جهانیان را خیره کرده است. اگر آورده‌ای برای فوتبال نداشته‌اید، اگر در یک جمع منسجم نیستید، اگر با باندهای مربیان و بازیکنان و دلال‌ها نمی‌توانید مقابله کنید، حداقل بهترین راه این است که محترمانه دست از سر فوتبال بردارید.

فوتبال را پاکسازی کنید

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

واقعا نوشتن درباره مشکلات مدیریتی پرسپولیس مثنوی هفتاد من کاغذ است. چه کسی باور می‌کند که مدیریت باشگاه بدون انجام تست‌های پزشکی با بازیکنی قرارداد بسته که این روزها دلشوره به دل اهالی فوتبال انداخته است.

بیماری «سرژ اوریه» و جوی که در این روزها شکل گرفته، مشکل او نیست بلکه مشکل زیربنایی ورزش کشور است که از مدیران ورزشی، دانش‌آموخته و آشنا با علم مدیریت تهی شده است. نگاهی به وضعیت فوتبال بیندازید. هر بخشی از آن را که نگاه می‌کنید یک معضلی بیداد می‌کند. از نبود و نداشتن و نساختن ورزشگاه بگیرید تا استخدام مربیان و بازیکنان خارجی که در وضعیت فعلی قیمت ارز، دلارهای بی‌زبان را به عنوان غرامت و خسارت و جریمه با خود از ایران می‌برند بدون اینکه حتی یک دقیقه بازی کرده باشند یا مربی قابلی بوده و دستاوردی داشته باشند.

باورکردنی نیست که مدیریت دو باشگاه بزرگ فوتبال کشور را به دست کسانی سپرده‌اند که چنین تصمیمات زیان‌آوری می‌گیرند، گویی که با فوتبال بیگانه‌اند. دستاوردهای مدیران باشگاه در سال‌های اخیر چه بوده است؟ پارسال استقلال با آمدن و رفتن‌های زیاد روزگار گذراند و پرسپولیس هم به عنوان سومی لیگ رضایت داد. اگر این دستاوردها عملکرد بخش خصوصی است لطفا بار دیگر آنها را به وزارت ورزش برگردانید.

در همین فصل نقل‌وانتقالاتی که گذشت، رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، به دلیل قراردادهای اشتباه و مدیریت ناصواب میلیاردها تومان خسارت و غرامت پرداخت کرده است. از رفتن سعید مهری و الکسیس گندوز گرفته تا فاجعه عقد قرارداد با اوریه. این در حالی است که در همه جای دنیا، باشگاه‌ها از بازیکنان تحت قرارداد خود که نیازی به آنها ندارند، درآمدزایی می‌کنند.

استقلال تا هوادارانش تجمع نکنند و صدای اعتراض‌شان را به گوش مدیران نرسانند، قرارداد آل‌کثیر ملغی نمی‌شود. اصلا برای چه مدیران باشگاه استقلال روی بازیکن پا به سن گذاشته و مازاد پرسپولیس دست می‌گذارند؟ ببینید چقدر با فضای فوتبال بیگانه‌اند که حتی نمی‌دانند حساسیت‌های مردمی و هواداران چیست؟ یاغی کیست و کدام بازیکن احتمالا برای انتقام از تیم سابقش می‌خواهد در اردوی آنها باشد.

وضعیت فوتبال چه ملی و چه باشگاهی این روزها حیرت‌انگیز است. به لطف فضای مجازی هر مدیری هم برای خود دارودسته و یارانی دارد که می‌تواند به راحتی به هر فردی که خواستند بتازند یا خیلی محترمانه اجازه‌ای برای ابراز نظرهای مخالف باقی نمی‌گذارند. مطمئنا راه موفقیت و پیشرفت فوتبال از این مسیر نمی‌گذرد.

فوتبال دنیا به لطف مدیریت قوی و آگاهی که دارد چشم جهانیان را خیره کرده است. اگر آورده‌ای برای فوتبال نداشته‌اید، اگر در یک جمع منسجم نیستید، اگر با باندهای مربیان و بازیکنان و دلال‌ها نمی‌توانید مقابله کنید، حداقل بهترین راه این است که محترمانه دست از سر فوتبال بردارید. در آستانه شروع مسابقات هفته دوم لیگ‌برتر، تیم‌ها هنوز آماده نیستند و مدیران برای موجه جلوه دادن خودشان دست به دامان بازیکنان آزاد شده‌اند تا بلکه محبوبیت از دست رفته را دوباره احیا کنند. بازیکنانی که زمانی اسم‌شان سر زبان‌ها بود اما حالا تیم هم ندارند. در مواردی هم رسانه‌های همسو با اینگونه مدیران، از بازیکنانی بزرگ اسم می‌برند که هواداران واقعی فوتبال می‌دانند امکان آمدن آنها نیست؛ مثل همان داستان سرمربیگری کلینزمن. با تمام این اوصاف، شاید وقت پاکسازی فوتبال فرا رسیده باشد.

آخرین اخبار ورزش را از طریق این لینک پیگیری کنید.