|

آل کثیر به استقلال می رود؟

مذاکرات مدیران استقلال خوزستان با باشگاه استقلال و عیسی آل‌کثیر برای انتقال قرضی این بازیکن ادامه دارد. ادامه مذاکرات با استقلال برای انتقال قرضی آل‌کثیر

آل کثیر به استقلال می رود؟

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

 عیسی آل‌کثیر بعد از حاشیه های عجیبی حضورش در باشگاه استقلال و عقد قرارداد با آبی پوشان پایتخت به وجود آورد، با پیشنهاد رسمی استقلال خوزستان مواجه شده ، اما هنوز پاسخی به این پیشنهاد نداده است.

مسئولان باشگاه استقلال خوزستان در روزهای اخیر صحبت های زیادی را با آل‌کثیر و باشگاه استقلال تهران انجام دادند و خواهان جذب این بازیکن به صورت قرضی هستند.

در حالی که با توجه به حواشی پیش آمده از سوی طرفداران استقلال ، رونمایی از عیسی آل‌کثیر به عنوان مهاجم سابق پرسپولیس بعید به نظر می‌رسد ، تیم آبی پوش خوزستان به صورت جدی پیگیر استخدام این بازیکن باتجربه است.

مذاکرات استقلال خوزستان با مدیران استقلال تهران ادامه دارد. از طرف دیگر آنها با آل کثیر هم در حال رایزنی هستند تا بتوانند او را به اهواز ببرند و درترکیب خود استفاده کنند. هرچند که فعلا در این خصوص موفق نبودند و اتفاق جدیدی رخ نداده است.

 

منبع: ورزش3

آخرین اخبار ورزش را از طریق این لینک پیگیری کنید.

 

نظرسنجی

- کدام تیم در نقل و انتقالات تابستانی بیست و پنجمین دوره لیگ برتر موفق‌تر عمل کرده است؟