|

قایدی در اولین تمرین با النصر کتک خورد (عکس)

مهدی قایدی با حضور در آلمان، به اردوی تیم جدیدش یعنی النصر اضافه شد.

قایدی در اولین تمرین با النصر کتک خورد (عکس)

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

مهدی قایدی با حضور در آلمان، به اردوی تیم جدیدش یعنی النصر اضافه شد.

مهدی قایدی که روز گذشته با قراردادی سه‌ساله و به شکلی غیرمنتظره از شباب‌الاهلی راهی تیم النصر امارات شد، امروز به اردوی آماده‌سازی این تیم در کشور آلمان اضافه شد.

تیم النصر با هدایت سرمربی جدید خود، اسلاویشا یوکانویچ، مربی سرشناس صربستانی، این روزها در حال برگزاری تمرینات پیش‌فصل در اروپا است و قایدی که یکی از خریدهای مهم تابستانی این تیم محسوب می‌شود، به سرعت در جمع سایر بازیکنان حاضر شد تا مراحل تطبیق خود با ترکیب جدید را آغاز کند.

در نخستین حضورش در تمرینات النصر، قایدی با استقبال گرم هم‌تیمی‌هایش روبه‌رو شد و طبق سنت رایج در فوتبال برای بازیکنان تازه‌وارد، تونل معروف خوش‌آمدگویی برای او شکل گرفت.

jcyfxxwo7

در این مراسم شوخ‌طبعانه، بازیکنان در دو صف ایستاده و هنگام عبور قایدی و سایر خریدهای جدید تیم از میان آن‌ها، با ضرباتی دوستانه از آن‌ها استقبال کردند. مهدی قایدی نیز با لبخند این مراسم را پشت‌سر گذاشت تا خیلی زود فضای صمیمانه تیم جدیدش را تجربه کند و وارد جو اردوی آبی‌پوشان دبی شود.

پیش از آغاز پایان تمرین، قایدی دقایقی را با اسلاویشا یوکانویچ، سرمربی باتجربه صربستانی النصر، به گفت‌وگو پرداخت. یوکانویچ که سابقه صعود دادن واتفورد و فولام به لیگ برتر انگلیس را در کارنامه دارد، حالا قصد دارد تیم النصر را متحول کند و از قایدی به عنوان یکی از عناصر کلیدی خط حمله‌اش بهره بگیرد.

nkpx4w2p0

با توجه به آمادگی بالای قایدی در فصل گذشته با پیراهن کلباء، انتظار می‌رود این انتقال برای باشگاه النصر بسیار پُرثمر باشد و مهاجم ایرانی بتواند در فصل جدید، یکی از ستاره‌های اصلی تیمش باشد.

 

منبع: ورزش سه

آخرین اخبار ورزش را از طریق این لینک پیگیری کنید.

 

نظرسنجی

- کدام تیم در نقل و انتقالات تابستانی بیست و پنجمین دوره لیگ برتر موفق‌تر عمل کرده است؟