تیم فوتبال زنان استقلال به کار خود ادامه می دهد
مسئولان باشگاه استقلال قصدی برای خرید امتیاز تیم فوتبال زنان در لیگ برتر ندارند.

به گزارش گروه رسانهای شرق،
مسئولان باشگاه استقلال قصدی برای خرید امتیاز تیم فوتبال زنان در لیگ برتر ندارند.
تیم فوتبال زنان استقلال که سال گذشته با خرید امتیاز در لیگ دسته دوم راه اندازی شد ، در پایان مسابقات عنوان قهرمانی را به دست آورد و به لیگ دسته اول صعود کرد.
حالا زمزمه هایی مبنی بر احتمال خرید امتیاز لیگ برتری برای تیم زنان استقلال به گوش میرسد اما چنین مسئله ای درست نیست و تیم فوتبال زنان استقلال در لیگ یک کارش را جلو می برد.
سخنگوی باشگاه استقلال در این خصوص گفت: «به این نتیجه رسیدیم که امتیاز لیگ برتری نخریم. تیم ما پارسال از لیگ دو به لیگ یک صعود کرد و امیدواریم که با قهرمانی در این رقابت ها به لیگ برتر صعود کنیم.»
او درباره وضعیت کادرفنی و بازیکنان تیم زنان استقلال بیان کرد: «کادر فنی تیم مشخص است و مذاکره با بازیکنان هم در حال انجام است. قراردادها به زودی بسته می شود و از طریق رسانه های رسمی باشگاه اعلام خواهیم کرد.»
آخرین اخبار ورزش را از طریق این لینک پیگیری کنید.