|

واکنش پرسپولیس به جدایی چند بازیکن از این تیم

باشگاه پرسپولیس نسبت به شایعات درخواست جدایی بازیکنان خارجی این تیم واکنش جدی نشان داد.

واکنش پرسپولیس به جدایی چند بازیکن از این تیم

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

مصطفی لشگری مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس درباره آخرین وضعیت سرخپوشان پایتخت پس از لغو اردوی خارجی این تیم گفت: قرار بود از هفتم تیرماه تمرینات پیش فصل را آغاز کنیم اما به خاطر شرایط فعلی کشور تغییراتی ایجاد شد.

او در خصوص شایعه لغو قرارداد اسماعیل کارتال سرمربی پرسپولیس تاکید کرد: در این شرایط عجیب است چنین خبرهای منتشر می‌شود. در این مدت درویش مدام با کارتال در تماس بوده است. در مورد جذب بازیکنان جدید که ۸۰ درصد جذب کرده ایم و همگی با تصمیم شخص کارتال بوده است.

لشگری به آخرین وضعیت ماندن سردار دورسون نیز اشاره کرد و گفت: با سردار دورسون هم در تماس بودیم و جویای حال ایران بوده است. هیچ اخطاری از سمت کادرفنی و بازیکنان خارجی ما نیامده است. کارتال مربی کوچکی نیست و قطعا با برنامه لیست به باشگاه داده است.

مدیر روابط عمومی پرسپولیس درباره ترافیک بازیکنان در پست وینگر تصریح کرد: حتما کارتال با برنامه‌های خاصی که دارد این بازیکنان چند پسته را خواسته است.

لشگری راجع به آخرین وضعیت مذاکره با فلورنت هادروژنای یادآور شد: دنبال این بازیکن هستیم اما شرایط فعلی مذاکرات را تحت تأثیر قرار داده است.

او درباره درخواست رسمی باشگاه پرسپولیس از سازمان لیگ برای نحوه چینش لیست بازیکنان داخلی گفت: امیدواریم تعداد افزایش پیدا کند. درخواست دیگری هم داشتیم که سهمیه بازیکنان زیر ۲۳ سال، سهمیه نقل و انتقالات لیگ برتری حساب نشوند. اکثر بازیکنان را با لیست داخلی بستیم و خیلی مشکل نداریم. برای دفاع راست و وسط و هافبک درخواست بازیکن خارجی داشته اما نشد داخلی جذب می‌کنیم. در همین چند روز هم با تعدادی ایرانی مذاکره داشتیم، به محض نهایی شدن اعلام می‌کنیم.


 

آخرین اخبار ورزش را از طریق این لینک پیگیری کنید.