|

من جای برونو فرناندز بودم، به عربستان می‌رفتم

ریو فردیناند از وفاداری برونو فرناندز به منچستریونایتد تمجید کرد.

من جای برونو فرناندز بودم، به عربستان می‌رفتم

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

 فردیناند می‌گوید که فرناندز وفاداری‌ای به منچستریونایتد دارد که به ندرت در فوتبال مدرن دیده می‌شود و فاش کرد که ممکن است خودش در دوران حرفه‌ای‌ فوتبالش برای گرفتن تصمیم مشابه و رد کردن پول کلانی که در عربستان به او پیشنهاد می‌شد، با مشکل مواجه می‌شد.

الهلال حاضر بود برای جذب فرناندز ۱۳۰ میلیون یورو پرداخت کند و سپس به خود این هافبک دستمزدی در حدود ۹۰۰ هزار یورو در هفته برای انتقال به لیگ حرفه‌ای عربستان سعودی بپردازد. اما او این پیشنهاد را رد کرد و توضیح داد که تصمیمش به دلیل تمایل برای ادامه بازی در سطح بالاتر فوتبال اروپا بوده است. این استدلال با انتقاد ایوان تونی مواجه شد که تابستان گذشته لیگ برتر را به مقصد عربستان سعودی و باشگاه الاهلی ترک کرد.

فردیناند به میرر گفت: «تنها چیزی که این موضوع به من می‌گوید، وجود وفاداری است. و فکر می‌کنم این کلمه زیاد به کار می‌رود، اما از منظر باشگاه‌ها و بازیکنان، واقعاً به ندرت شاهد آن هستیم. می‌دانم که این یک تجارت است. اما فکر می‌کنم او به این موضوع صرفاً این‌گونه نگاه می‌کند که: من در یونایتد کار ناتمام دارم. کارهایی هست که می‌خواهم اینجا انجام دهم. بله، اینجا دستمزد خوبی دریافت کرده‌ام. هواداران من را دوست دارند.

اما فکر می‌کنم او می‌خواهد در ازای تمام چیزهایی که دریافت کرده، چیزی را هم بازگرداند. بنابراین فقط برایش احترام قائل هستم. اگر می‌رفت هم صد درصد درکش می‌کردم. اما این که ماند و گفت هنوز کارهایی هست که باید اینجا انجام دهم، به نظر من نشان‌دهنده شخصیت او است و همچنین دلیل دیگری است که چرا مربیان با خیال راحت بازوبند را به او می‌دهند. اگر جای او بودم، فکر می‌کنم رد کردن پیشنهاد الهلال برایم سخت می‌بود. صادقانه می‌گویم.»

منبع: ورزش3

آخرین اخبار ورزش را از طریق این لینک پیگیری کنید.

 

نظرسنجی

- به نظر شما بهترین لژیونر ایرانی در فصل فوتبالی که گذشت چه کسی است؟