• ایمالز جستجوگر کالا
  • |

    سیل پیشنهادات عالی برای عارف آقاسی

    ظاهرا پیشنهاد استقلال به اندازه ای چرب بوده که عارف بی خیال توافقات ضمنی با پرسپولیس شده است.

    سیل پیشنهادات عالی برای عارف آقاسی

    به گزارش گروه رسانه ای شرق، عارف آقاسی یکی از معماهای فصل نقل و انتقالات است. آقاسی که زوج شجاع خلیل زاده در تراکتور بود و 30 بازی در پست دفاع وسط به میدان رفت، بعد از پایان لیگ برای تمدید قرارداد درخواست 100 میلیاردی از زنوزی کرد تا مالک تراکتور اعلام کند در بازار از جذب بازیکن ایرانی انصراف می دهد.

    او در ادامه با پرسپولیس در دو مقطع مذاکره کرد و ابتدا همان پیشنهاد 100 میلیاردی را مطرح نمود بعد از چانه زنی و تخفیف به پرسپولیس، شرط کرد یکی از مدافعان وسط این تیم باید جدا شود. در حالیکه به نظر می رسید که وی به توافق با سرخ ها نزدکی شده، باشگاه استقلال که در بازار حسابی از حریف عقب افتاده، برای جلوگیری از پیوستن عارف به پرسپولیس به وی پیشنهاد داد تا روند مذاکرات رقیب با این مدافع کند شود و در ادامه بعد از پیچیدن دانشگر به سمت سپاهان مذاکرات را به شکل جدی با آغاسی ادامه داد.

    ظاهرا پیشنهاد استقلال به اندازه ای چرب بوده که عارف بی خیال توافقات ضمنی با پرسپولیس شده و به شکل جدی در حال مذاکره با استقلال استو از طرفی دیگر برخی از نزدیکان زنونزی در تماس با آقاسی خواستار تخفیف او و تمدید با تراکتور هستند. به نظر می رسد در چند روز آینده آغاسی با یکی از این دو تیم قرارداد خود را نهایی کند، هر چند که شانس استقلال بیشتر است.

    منبع: خبرآنلاین