• ایمالز جستجوگر کالا
  • |

    منصور رشیدی: استقلال باید در همه پست‌ها تقویت شود / فقط کوشکی خوب است

    دروازه بان اسبق استقلال می گوید هنوز جلسه کمیته پیشکسوتان باشگاه تشکیل نشده است.

    منصور رشیدی: استقلال باید در همه پست‌ها تقویت شود / فقط کوشکی خوب است

    به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ منصور رشیدی به ابهامات مربوط به هیئت امنای استقلال، وضعیت کنونی تیم با مجتبی جباری و شانس قهرمانی در جام حذفی پرداخت.

    هیئت امنای استقلال؛ در انتظار جلسه

    رشیدی درباره هیئت امنای استقلال اظهار داشت: "از زمانی که ما به‌عنوان هیئت امنا انتخاب شده‌ایم، هنوز جلسه‌ای تشکیل نشده است. هیچ خبری نیست و ما هم منتظر اعلام آقای جویباری هستیم." او در پاسخ به زمان تشکیل این جلسه گفت: "نمی‌دانم. من و جویباری ۴۰ سال است با هم دوست هستیم و زمانی که گفت عضو هیئت امنا هستی گفتم اگر سرکاری است و کاری نمی‌توانیم انجام دهیم بهتر است من نیایم. گفتم اگر کاری از من برنیاید نمی‌آیم؛ ولی این‌طور که ایشان گفتند، حتماً باید باشیم و کارهایی انجام بدهیم ولی هنوز درخواستی برای جلسه نشده است."

    روند استقلال با جباری: امیدواری پس از نیمه دوم صنعت نفت

    دروازه‌بان اسبق استقلال در مورد روند این تیم با مجتبی جباری گفت: "روند تیم بهتر شده است و تیم نسبت به چهار پنج بازی قبل از جباری بهتر بازی می‌کند. برابر صنعت نفت نیمه اول خوب نبودیم ولی در نیمه دوم بازی خوب بود و من را امیدوار کرد."

    نقاط ضعف استقلال: نیاز به تقویت در همه پست‌ها

    رشیدی با تأکید بر ضعف‌های استقلال بیان کرد: "این تیم ناقص است و در همه پست‌ها باید تقویت شود. در خط حمله فقط کوشکی خوب است اما بقیه مثل سال‌های قبل نیستند. با این شرایط جباری کار بزرگی کرده است."

    نقل و انتقالات: صبر مدیران تا بعد از بازی با ملوان

    او در مورد جذب نشدن بازیکن توسط استقلال گفت: "مدیران استقلال کار درستی کرده‌اند و تا بازی پنجشنبه نباید تیم را به حاشیه ببرند. می‌دانم آن‌ها با چند بازیکن صحبت کرده‌اند و گذاشته‌اند بعد از بازی با ملوان قرارداد امضا کنند. اگر بگویند بازیکن گرفته‌ایم، هم‌پستی‌اش به هم می‌ریزد و این کار درستی نیست."

    شانس قهرمانی در جام حذفی: ناامیدی پیش از جباری

    دروازه‌بان اسبق استقلال در مورد شانس قهرمانی این تیم در جام حذفی گفت: "ما قبل از جباری کاملاً ناامید بودیم، هفته دوم گفتم این تیم نتیجه نمی‌گیرد و اگر رتبه‌اش تک‌رقمی بشود هم خوب است. گفتم فکر سهمیه نکنیم و تیم ناقص است و شما دیدید این تیم در طول فصل چقدر مشکل داشت و چقدر شرایطش بد بود."

    آینده جباری: تجربه کنار یک مربی باسابقه

    رشیدی در مورد ادامه فعالیت جباری به‌عنوان سرمربی نیز اظهار داشت: "جباری خودش بچه فهمیده‌ای است و می‌داند چه تصمیمی بگیرد. شنیدم او گفته سرمربی نه ولی به‌عنوان کمک در استقلال کار می‌کند. او باید ۵ سال کنار یک مربی باتجربه باشد و بعد وارد عرصه سرمربیگری شود."

     

    منبع: خبر ورزشی
     

    نظرسنجی

    - به نظر شما کدام تیم قهرمان جام حذفی می‌شود؟