• ایمالز جستجوگر کالا
  • |

    آنسوفاتی در اندازه رئال نیست

    چند ستاره بارسلونا در شب پایانی فصل از این تیم رویایی خداحافظی کردند .

    آنسوفاتی در اندازه رئال نیست

    به گزارش گروه رسانه‌ای شرق؛ به نظر می‌رسد باشگاه بارسلونا در واپسین دیدار فصل جاری، نه تنها با یک فصل پر فراز و نشیب، بلکه با چند بازیکن خود نیز وداع خواهد کرد.

     

    روز یکشنبه و در تقابل با اتلتیک بیلبائو، فصل ۲۵-۲۰۲۴ برای آبی‌واناری‌ها به پایان خواهد رسید؛ فصلی که با شروعی امیدوارکننده در دوران هدایت هانس فلیک، همراه با موفقیت‌های نسبی و درس‌هایی ارزشمند رقم خورد. اما این پایان فقط متعلق به یک فصل نیست، بلکه احتمالاً پایان حضور چند بازیکن در ترکیب بارسا نیز خواهد بود. اگرچه هنوز جدایی هیچ‌کدام از آن‌ها رسماً تأیید نشده، اما شواهد حاکی از تغییرات مهمی در ترکیب آینده است.

     

    آنسو فاتی؛ پرونده‌ای پیچیده

    آنسو فاتی که زمانی آینده‌دارترین ستاره باشگاه محسوب می‌شد، این فصل حضوری محدود داشت. به نظر می‌رسد باشگاه تمایل دارد در تابستان او را به‌صورت قطعی و حتی شاید رایگان واگذار کند، اگرچه قراردادش تا سال ۲۰۲۷ ادامه دارد. فاتی ممکن است در دیدار پایانی فرصت بازی پیدا کند تا وداعی رسمی با هواداران داشته باشد.

     

    شزنی؛ در انتظار تصمیم نهایی

    وویژک شزنی، دروازه‌بان لهستانی که به‌صورت اضطراری در اکتبر گذشته و پس از بازنشستگی به بارسا پیوست، هنوز در حال بررسی آینده‌ خود است. باشگاه به او پیشنهاد تمدید قرارداد یک‌ساله به‌همراه بند تمدید اختیاری داده، اما شزنی اعلام کرده تصمیم نهایی را پس از مشورت با خانواده‌اش خواهد گرفت. با توجه به جایگاه تثبیت‌شده مارک‌آندره تراشتگن، ادامه حضور شزنی در نقش دروازه‌بان دوم، موضوعی است که در تصمیم‌گیری او تأثیرگذار خواهد بود. گفته می‌شود او در دیدار پایانی فصل حتی در ترکیب حضور نخواهد داشت.

     

    اینیاکی پنیا؛ جدایی قریب‌الوقوع

    اینیاکی پنیا، دیگر دروازه‌بان بارسلونا، احتمالا به یکی از باشگاه‌های لالیگا خواهد پیوست. او که از سال ۲۰۱۳ در رده‌های مختلف بارسلونا حضور داشته، فصل سختی را پشت‌سر گذاشت؛ از مصدومیت تا فقدان پدر و تولد فرزندش. پنیا در غیاب تراشتگن، چند ماه به‌عنوان سنگربان اصلی به میدان رفت، اما با ورود شزنی، جایگاهش را از دست داد. قرارداد او تا سال ۲۰۲۶ معتبر است.

     

    پابلو توره؛ مقصدی جدید در راه

    پابلو توره نیز از جمله بازیکنانی است که احتمال جدایی‌اش وجود دارد. با توجه به رقابت شدید در خط میانی، او فرصت چندانی برای بازی نیافت. احتمال انتقال قرضی یا دائمی او در تابستان پیش‌رو مطرح شده است. قرارداد این هافبک تا سال ۲۰۲۶ برقرار است.

     

    پائو ویکتور؛ بدون جایگاه در ترکیب اصلی

    پائو ویکتور با وجود عملکرد مثبت در تمرینات، نتوانست جایگاه ثابتی در تیم پیدا کند. قراردادش تا سال ۲۰۲۹ تمدید شده، اما انتقال قرضی محتمل‌ترین گزینه برای آینده اوست. گفته می‌شود در بازی برابر بیلبائو از ابتدا به میدان خواهد رفت.

    نام‌های دیگر؛ آینده‌ای مبهم

    فراتر از این اسامی، وضعیت بازیکنانی چون رونالد آرائوخو نیز در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. بند فسخ ۶۰ میلیون یورویی او در ابتدای پنجره نقل‌وانتقالات، این احتمال را تقویت کرده که شاهد خروج یکی از ستون‌های خط دفاعی بارسا باشیم.

    وداع با فصل ۲۵-۲۰۲۴ برای هواداران بارسلونا، تنها پایان یک مسیر فوتبالی نیست؛ بلکه لحظه‌ای تلخ برای خداحافظی با بازیکنانی است که سال‌ها بخشی از خاطرات و هیجان‌های نیوکمپ بودند.

     

    منبع: ورزش3
     

    نظرسنجی

    - به نظر شما کدام تیم قهرمان جام حذفی می‌شود؟