|

اختلاف نظر جدی در هیات‌ مدیره پرسپولیس/ سمیعی گزینه مدیرعامل بانک شهر است!

مهدی احمدی مدیرعامل بانک شهر بر خلاف نظر برخی از اعضای هیات‌مدیره پرسپولیس اصرار دارد تا رضا درویش از مدیرعاملی پرسپولیس برکنار و جعفر سمیعی جانشین او شود.

اختلاف نظر جدی در هیات‌ مدیره پرسپولیس/ سمیعی گزینه مدیرعامل بانک شهر است!

به گزارش گروه رسانه ای شرق،در روزهای اخیر که بحث برکناری رضا درویش از مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس مطرح شده، هیات مدیره این باشگاه جلسات متعددی برگزار کرده تا درباره این موضوع تصمیم‌گیری کند. در یکی از آخرین جلسات هیات‌مدیره پرسپولیس که دیروز (یکشنبه) برگزار شد، برخی اعضای هیات مدیره پرسپولیس به شدت مخالف برکناری درویش و حضور جعفر سمیعی بوده‌اند اما اعضای دیگر هیات‌ مدیره که نماینده بانک شهر هستند، اصرار به برکناری درویش داشته و گزینه خود برای جانشینی را جعفر سمیعی معرفی کرده‌اند و همچنین علی اینانلو را برای پست قائم مقام مدیرعامل در نظر گرفته‌اند. این در حالی است که بانک شهر تنها ۳۰ درصد سهام پرسپولیس را در اختیار دارد و ۲۰ درصد متعلق به بانک تجارت، ۲۰ درصد متعلق به بانک ملت، ۱۵ درصد متعلق به سه بانک رفاه، اقتصاد نوین و صادرات است و همچنین دولت ۱۰درصد سهام دارد و ۵ درصد سهام هم در بورس فروخته شده است.

بررسی‌های ایسنا نشان می‌دهد، برخی اعضای هیات مدیره پرسپولیس که نماینده بانک شهر هستند، عملا نظرات مدیرعامل این بانک را در هیات‌مدیره اعلام می‌کنند و پای تصمیم مهدی احمدی مدیرعامل بانک شهر ایستاده‌اند. 

اینکه بانک شهر به عنوان سهامدار اصلی پرسپولیس بخواهد نظرات خود را در هیات‌مدیره دیکته کند، شاید دور از قواعد شرکت داری نباشد، اما درباره پرسپولیس که هواداران میلیونی دارد، کمی موضوع متفاوت است. در این میان سوال اینجاست فرد یا افرادی که اصرار به تغییر مدیریت پرسپولیس و نشستن گزینه خود روی صندلی مدیرعاملی دارند، آیا مسئولیت تصمیم خود را می‌پذیرند یا در صورت ایجاد هر مشکلی، مسئولیت با اعضای هیات‌مدیره‌ پرسپولیس خواهد بود؟

منبع: ایسنا